Thursday, September 21, 2006

Palju õnne MM!



Järjekordne septembrikuu sünnipäev! Tore kuu see pidune septembrikuu! Igatahes palju õnne täna 4-seks saavale (kellaajaliselt juba saanud) Keskmikule! MM-le, kellel on alati mõni sigadus varuks ja kelle silmanurkades pesitsevad kuradikesed. Kelmikas Kavalpea selline!
Ja kui saaks selle lapse lõugadele generaatori külge monteerida. See oleks küll igavene energiallikas. Lapsed üldiselt küsivad, aga tema lihtsalt jahvatab jutustada. Ja vahetpidamata. Väsitav, aga lõbus ka.

Aga sünnipäevi jagub sellesse kuusse küll ja rohkem. Lähimatest võiks nimetada vennanaist, siis meite pere nooremad, siis tuleb vanima poisi parim sõber-naabripoiss ja siis laupäeval veel ema. Sinna vahele lisandub veel nii mõnigi hea tuttav ja sõber. Nagu öeldakse: pidu peo otsa, eal ei lõpe otsa ...
Kummaline, et enamus sünnipäevi kuhjuvad aastas mõnele kuule ning on neidki kuid, mis on suisa sünnipäevavabad. Meie peres küll. Pidude koha pealt üks keerulisemad on igatahes september.

2 Comments:

Blogger oravake said...

Palju õnne poja sünnipäeva puhul. :)

Meil on selline kuu detsember ja natuke jaanuari takkapihta. Neli sünnipäeva sugulaste seas, minu enda sünnipäev, sõbranna laps ja teine sõbranna, siis ju veel jõulud (ja aastavahetus). Triangli lõpuks veel jõmm jaanuari algul ja temast kaks päeva hiljem mehe õetütar ja temast omakorda kaks päeva hiljem õde ise. Päris võhmale võtab.

10:51  
Blogger Tiina said...

Jajah, detsembri lõpp ja jaanuari algus kuhjub meilgi koos jõulude ja aastavahetusega ühtteist. Nii et .. äge aeg seegi!

11:00  

Post a Comment

<< Home