Saturday, August 26, 2006

Külaline Bernist

No nii, meite pere reisumehed on oma tuurilt tagasi. Ema käis venna vanema tütrega Šveitsis, Baierimaal ja Austrias. Ja nagu ikka said poisid omale miskit armast ja miskit magusat. Ja mina tassi. Kõikse vahvam on aga meite pere pesamunale toodud karu. Laps minus ei ole veel kadunud. Ja nii ma rõõmustan ikka veel nii mõnegi vahva loomakese üle. Pruunkaru Bernist. Pisipojale paistab ka meeldivat. Mulle meeldib juba ainuüksi see, et ta on teises asendis kui enamus karvaseid "kodu"karusid. Ja ta on nii armsa ilmega. Seega saage tuttavaks .. külaline Bernist.

Mõned päevad tagasi tegin pisipojale pidžaama. Vaja oli, poiss viskab kasvada ja ega sellised asju vanematest vendadest järel suurt ei ole, lõhkujad nagu nad on. Ning sattus olema kodus riiet, mis oli kunagi enne vanima poisi sündi ostetud. Selline pehme ja armas. Aga senimaani kasutamata jäänud. Mis siis ikka .. Nojah, sai veidi suur küll, st. püksid pikad. Aga laps kasvab. Siis ei ole vähemalt homme kukekad.

Tegelikult peaks veel tegema, pisile ja teistele kah. Riiet peaks kah jaguma.

Hakkasin ka sest Pam Alleni raamatust Scarf Style seda Backyard Leaves salli kuduma, aga kõik asjad ei ole loodud esimesel katsel õnnestuma. Nagu saaks kõigele pihta, aga tulemus ei ole see. Vahel mul lihtsalt on nii, et esimesed katsed (loe: vasikad) lähevad veidi aia taha. Peab veel paar ööd ää magama, äkki siis idee veidi selgineb ja leian selle nõksu, mis asja ilusa asjana õnnestuda ei lase. Võib-olla oli eile asi ka alustamise-harjutamise kohas. Kui teised piduvad õuepääl, siis võib vahel süvenemine olla pisut raskendatud. Aga ma ei oska kahjuks või õnneks käed rüpes istuda, ammugi ei armasta ma viinakokse. Nii siis ... Kuigi jah, paraja Padjaklubina paistan ma siinses lõbusas seltskonnas ka üksinda välja.

Habe meinem Kleinsten ein Pyjama genäht. Den Stoff habe ich schon etwa vor 7 Jahren gekauft, hat mit gefallen, so niedlich und weich. Die Hose ist ein bisschen lang, jedoch das Kind ja wächst, zu schnell sogar. So werden die wenigstens nicht von heute auf morgen klein wieder. Nachtwäsche haben die älteren Brüder ja kaum hinterlassen.

Habe gestern auch Backyard Leaves aus Pam Allen´s Scharf Style "versucht", jedoch nicht erfolgreich. Manchmal klappt es einfach nicht beim ersten Versuch. Das Muster ist verständlich, Wolle schön und weich, nur das Ergebnis war nicht nach meinem Geschmack. Vielleicht war auch die Zeit und der Ort für den ersten Versuch etwas falsch gewählt. Draussen, in der übermütigen Gesellschaft. Es begann auch schon allmählich dunkel zu werden, zu dunkel fürs Stricken.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home