Wednesday, August 09, 2006

Kanaema

Kanaema muretseb. Poiss (7 a) läks tänaseks ööks naabripoistega õuepeale telki magama. Pole just haruldane suvisel ajal, ent ikkagi. Mamma pabistab. Temale on see esimene kord omasugustega öösi tembutada.


Teginlõpeks ka mina Harrietist tellimuse. Need türkiissinised lõngad. Mulle hakkas see toon lausa meeldima. Prooviks tellisin 4 tokki, peaks veel tellima, saaks mõnele poisslapsele rõõmsa kampsiku. Wool mulle meeldib. Käe all mõnus ja kududa ka mõnus. Ja siis tellisin veel 2 paari bambusest ringvardaid, 3 ja 3,5. Poes tol korral kui otsimas käinud ei olnud vajaminevas pikkuses. Aga minul nüüd siis on.

Sokid siis kah nagu lubatud. Tavalised triibulised. Sedakorda siis nr. 22. Nüüd peaks vahelduseks ühe kuhja lastesokke tegema. Omadele, külapääle ja äkki mõneks heaks eesmärgiks veel. Mis see siis ära ei ole, sokikudumine st. Ja kindlasti midagi türkiissinist. Minu selle hooaja lemmikvärv. Hetkel tundub nii.

Unser älteste Sohn übernachtet heute mit Freunden im Zelt draussen. Die Jungs machen das fast in jedem Sommer, unser ME ist aber zum ersten Mal dabei. Bin etwas aufgeregt, denn Gott weiss was die da machen werden. Am Morgen klagt ja wieder jemand hier im Hause, dass man wegen der Kinder gar nicht schlafen kann. Naja ..

Habe letztendlich auch aus unserem (estnischen) Internet Handarbeitsgeschäft Harriet OÜ was bestellt. Wollte Wolle in Türkis und fand das sonst nirgendwo. Novita Wool, der Ton stammt aus der Novita-Kollektion Frühjahr 2006 nach den Angaben der Farbkarte. Und in den Geschäften habe ich die bisher gar nicht gesehen?

Socken Nr. 22. Einfache Streifen. Wieder JIL Color und Novita Wool Orange. Jetzt müsste man aber einen Haufen Kindersocken stricken, für meine Jungs, für Bekannte und vielleicht auch für sonst jemanden.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home