Sunday, August 27, 2006

Üksinda kodus

Kas te kujutate ette, ma olen TÄITSA ÜKSINDA kodus! Sellist asja pole ammuilma juhtunud! Ikka on vähemalt tita, st. Pesamuna koos minuga kodus, ka kui teised on lennus. Oh jah. Ja kui nüüd pisike ka mõne päeva nädalas sõimega lepib, siis saabki mul olema veidi täitsa-üksi-päevi.
Naljakas on olla. Isegi tööd teha on täisrahuga veider. Harjunud ju elama tõelises sebivas Segasummasuvilas.

Kaasa võttis poisid ja läks veidiks oma lapsepõlve mängumaale Jägala joale. See pole siit kuigi kaugel. Aga seal on ta sündinud, just ... pea et joa kõrvale jäävas barakis. Ja kiriku kõrval koolis käinud. Nüüd aga ei ole seda maja, kus ta tegelikult kasvas enam alles. Põles maha. Hoolimatuse ja alkoholi tõttu. Hea et vanaema silmad seda janti seal enam nägema ei pidanud.

Ilm on ilus. Äkki saab pesudki kuivaks. Ja homme on noorematel poistel selle sügise esimene lasteaiapäev. MG-l üldse esimene päev. Näis siis.

Ich bin zum ersten Mal über mehrere Jahren alleine zu Hause. Ganz alleien. Man muss sich jetzt wieder an die Ruhe und Stille gewöhnen. Denn morgen gehen die jüngeren in den Kindergarten und am 1. September unser älteste Sohn in die Schule, in die 1. Klasse. Es ist ja endlich so weit ...
Mein Mann hat die Kinder mitgenommen und ist nach Jägala gefahren, zum Wasserfall. Da ist ja er geboren und aufgewachsen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home