Sunday, March 29, 2009

Väsitav nädalavahe

Oeh, ka ühest kodusest nädalavahetusest võib väga väsinud olla. Tegelikult algas kõik reede hommikul kui me läksime taas traumapunkti poisi kätt näitama. Käisime röntgenis ära ja kui siis arst küsis, millal poiss viimati sõi, siis tekkis ebamugav eelaimdus. Selguski, et luu on katki ebamugavast kohast küünarliigese sees ja nende ca 3 kipsis päevaga oli luu veelgi nihkunud. Ei jäänudki muud üle kui reede õhtul lastehaiglasse sisse, et poisi luud narkoosis varrastega kokku panna. Lapseke ise ei osanud miskit karta, eks see emme hirm rohkem oli. Järgnes rahutu haiglaöö, seda küll pigem mammale. Lapsuke magas, kuigi rahmeldas omajagu. See kitsuke voodi oli kopsaka kipsiga lihtsalt ebamugav. Kodus on enda sättimiseks ruumi enam.
Juba reedel peale oppi teatas tohter, et järgmine hommik koju. Kui siis teine tohter lauba hommikul esialgu teatas, et ei saa, siis lõi mul küll silme eest mustaks. Õnneks oli see lihtsalt väike kommunikatsiooniprobleem ja meie kojuminekut ei takistanud miski. Lapse jaoks oli kõikse suurem trauma kogu selle loo juures see, et ta ei näinud laupäeva hommikul vormeli kvalifikatsiooni. Eksole. Suured valutavad kontide pärast pead ja tema unistab vaid kiiretest autodest. Mehed!
Igatahes on aeg alates reede hommikust olnud väga närviline. Ega kodus ei saa ka rahu. Kogu aeg ole valvel, et suuremad pisikest jalust maha ei jookse. Nood peavad ju ka kitsukeses elamises liiklema joostes ja on pisikese korra ka jalust maha jooksnud. Too on kohati hetkel nii hajevil. Ja just selle haige käe peale.
Kolmapäeval läheme jälle traumasse. Eks näis, mis edasi. Igatahes järgmine nädal on veel hooldusleht. Kaugemale ma hetkel ei mõtle.
Rõõmustamaks lapsekest tegin talle dropsi Fabelist sokid. Seks puhuks see ju ostetud saigi, aga tema sai siis esimesena rohelisekirjud sokid. Uued. Tema esimesed uued ja talle tehtud (kuigi pisut suured). Senimaani on ta omad soojad sokid saanud suurtelt vendadelt. Aga noh, kaua võib!
Lõng on Drops Fabel, värvi valis issi Helsingi-käigu ajal. Vardad 2,5 ja ei mingit mustrit. Kuigi vaadates internetist sokke sellest, siis suurte sokkide puhul triipub too teistmoodi. Kulus pisut alla 1 toki (42 grammi). Ja said 4-sele veidi suured.

Uhh, ich bin müde. Musste ja mit dem Kleinsten am Freitag ins Kinderkrankenhaus, die Knochen wurden fixiert. Hoffentlich ist alles jetzt in Ordnung.
Habe dem kranken Kind aus Drops Fabel (gekauft aus Menita, Helsinki, vor einer Woche) neue Socken gestrickt. Kein Muster. Nadelspiel 2,5. Verbrauch etwa 42 Gramm. Ich mag das Farbenspiel.

Labels: , ,

4 Comments:

Blogger KK said...

oioi, vaene laps!
Head paranemist teile!

20:56  
Anonymous Anonymous said...

So sorry to hear of your difficulties! I hope your son heals quickly!

Inglesidebelle (from ravelry)

00:41  
Blogger Mari-Liis said...

Pai-pai ja head paranemist! Sokid on mõnusad!

07:02  
Blogger Krentu said...

Mul hakkasid ainuüksi seda lugedes käed värisema... vaene poiss ja vaene Sina... Hoian pöialt, et nüüd paraneb kõik kiiresti.

14:19  

Post a Comment

<< Home