Wednesday, April 04, 2007

Kui lapsed toovad lilli ..

Viina meie majas küll palju ei jooda, aga pitsidele leiab ikka kasutust. Lapsed ja lilled. Teada ju. Varred on olematud. Ja egas need esimesed kevadised õied väga vägeva kasvuga ka ei hiilga.

Ja nii tõigi Keskmik emmele kohalikust sarapikust peotäie sinililli. Ise siis vaatas teisi, et na väikesed alles. "Aga küll nad kasvavad!" Vaasis pidavat kasvama hakkama. Ei hakanud.

Leberblümchen für mich. Von unseren Mittleren (4 Jahre). Er hat die kleinen Blümchen gepflückt ... damit die in der Wase endlich etwas (grösser) wachsen.
Kinder und Gedanken.

Labels:

4 Comments:

Blogger KK said...

Väga armas:). Meenutab mulle, kuidas ma kraavipervelt alati emale paiselehe õisi korjasin ja ema pidi neid imepisikestesse klaasidesse paigutama. Sinililled meil sarapikus veel ei õitse aga emal aias küll.
Muide, meil siinne aednik räägib, et tulbid kasvavad vaasis pikemaks. Et see on üks põhjus, miks neid ei taheta panna kokku teiste lilledega kimpudesse - kasvavad kimbust välja:).

13:43  
Anonymous Anonymous said...

Die Blümchen sehen aber wunderschön aus. Na, dann hoffen wir, dass sie wachsen.
Schöne ostertage wünscht Dir
Elke

15:20  
Anonymous Anonymous said...

nii armas :) meil on suurem poiss see õrnhing, kes emmele varemalt lilli ja lehti ja ... pulki ja kive ja mida iganes tõi.
aga tulpidega on mul endal ka olnud selline kogemus, et sai hästi värsked, nuppudes tulbid vaasi pandud ja nädalaga kasvasid need oma 5cm kindlasti. ei ole enne, ei pärast seda näinud, aga ju pole enam nii värskeid (otse peenralt) tulpe juhtunud saama ka.

21:10  
Blogger Tiina said...

Tulbid venivad jah. Isegi näind. Paned kena pisikese kimbu vaasi ning vasrti on varred üle vaasiserva longu.
Hüatsint (vist) ka, no tollel venib see õisik ju aegamisi täispikkuseni. Kõik õied ei avane ju korraga.

21:36  

Post a Comment

<< Home