Wednesday, November 08, 2006

Sallivabrik

Niih, Swallowtail Shawl, see teine ja suurem, ning Vikerkaare-Kiri on valmis ja "venivad" hetkel. Ilusad said. Ja see Swallow.. veel jube suur kah. Vähemalt mina ei oodanud, et ta nii suur saab. Nüüd tuleb õhtu ära oodata, siis vaatame mis ja kuipalju.
Aga pitsikudumine on selle nööpnõeltega mässamise kõrval lausa köömes. Jube jant, enne kui vajaliku vormi neile antud saad. Võib-olla oleks seegi töö lihtne ja mõnus, kui oleks kuhu neid pingutada. Ent ei ole muud ja paremat paika kui omaenda voodimadrats.
Nojah. Ma ei oska siinsetes oludes hetkel igatahes paremat ja tõhusamat võimalust välja mõelda.
Hetkel on aga hing lausa haige. Et mina ka mõned asjad liiga hilja avastan. Flower Basket Shawl - kas pole kena. Aga jah, kõiki aegade hämaruse mustreid ikka ei leia küll. No isegi ajakirja netu kuskil kus ka vanu numbreid pakutakse. Kahju. Aga võib-olla mõni unistus peakski jääma. Kuigi tõdema peab sedagi, et on alles naljakad unistused mul. Samas on ilusaid mustreid veelgi ja iseenesest pole ju sest miskit. Aga tahaks ikka. Ahnepäitsu värk.

Täna teen vist sellise rahulikuma pisividinate pääva. Poiste kindad ja muu pudi-padi. Ja valin uusi ideid-väljakutseid. Hea meelega teeks kaks Swallowtail Shawli veel, kahel sõbrannal tulemas sünnipäevad järgmine nädal. Aga enne peaks Harrietist lõngad ära tellima. Ning kuniks need siia jõuavad ...

Swallowtail Shawl, der zweite und grössere, und Regenbogen-Kiri sind jetzt endlich ganz fertig. Jedoch wird es noch etwa ein Tag brauchen, bis ich Bilder habe. Die beiden sind schön. Für mich war aber überraschend, dass STS als Ergebnis der Vergrösserung so gross wurde. Aber alle Daten dann, wenn beide Werke auch bildlich darzustellen sind.

Schade nur, dass manchmal sind die schönsten Ideen in der Zeitschriften aus der jetzt schon weiten Vergangenheit. So z.B: Flower Basket Shawl. IK Fall 2004 gibts ja nirgendwo im Angebot. Auch wenn´s sonst auch ältere Nummer gibt. Schade. Aber ich werde es überleben.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home