Thursday, November 02, 2006

Nagu veel vähe oleks ...

Andsin mehele ka lugeda seda Mari Marikese blogisse tõlgitud lõngajuttu. Kaasa leidis, et meil on seis hullem. Meil ei saa rääkida heinapallist, meil tulevat rääkida vähemalt kolmest heinapallist! Ja selles olevat ta ka veendunud, et kuskil köögikapis on miskit peidus :D Jajah. Igatahes itsitas ta tüki aega "oma argipäevast" lugedes.
Ja siis saadab kaasa ta veel sidesse Harrieti paki järele ... Nagu lõnga tõesti vähe oleks. Aga sageli on probleem just selles, et on küll, aga vajaminevat mitte. Nii ostsin ma pühapäeval türkiissinise 7venda, sest Keskmiku jope on oranži-türkiisi-mustaga ja see hall-roheline-kollane müts mulle sellega kohe mitte ei meeldi. Nii et .. vajadus. Floricat oli ka vaja, Swallowtail on ju pooleli. Ja seda rohelist pitssallilõnga on ka vaja, vaja ju käega katsuda ja proovida. Siis vaatame kas seda juurde ka vaja on. Karta on, et on.

Seda enam, et õues on kuduilm. Ja ükski vägi ei muuda siin ja praegu selles miskit. Ja mul on kirjatöövaba hetk ka. Nii et .. Tööle, tööle kurekesed ...
Prr... ja poisid läksid õue!?! Mis vägi see küll on, mis neid täna sinna kisub? Mul on kahju, et mees pidi hommikul tööle minema, hirm oli et kas ja kuidas ta sinan jõuab. Jõudis. Jõuaks eluga koju ka.

Als ob wir noch zu wenig Wolle zu hätten .. Ich hab etwas doch dazugekauft. Denn man braucht das ja. (Die links oben würden den Bedarf besser illustrieren, leider sind die nur in Estnisch und Finnisch; es geht da darum, wie ein Mann eines Strickfäns das Leben sieht, wenn überall nur Wolle-Wolle-Wolle und Nadeln herumliegen).
Weiss ist für Swallowtail Shawl und Türkise für die Kindermütze, für den Mittleren. Seine neue Jacke ist orange-türkise-schwarz und grün-gelb-grau-Mütze von vorigen Winter passt nicht dazu. Uns die grüne Wolle wollte ich nur mal anfassen und ausprobieren. Doch die gefällt mir auch. Das würde ich gerne dazukaufen, für einen tollen Spitzenschal vielleicht.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home