Wednesday, April 19, 2006

Jääminek

Kui mingi suurem töö saab valmis, siis tekib justkui kaaluta olek. Pingelangus. Teeks midagi, aga ei leia õiget algust. Ja just selles punktis ma praegu olengi. Tagumik on tooli moodi, sabakont valutab, süda veel kripeldab, et äkki .. No kui on vaja kohendada asja, siis on. See polekski ime. Tehtud teemas oleks vaja sootumaks juriidilist toimetamist, aga noh .. Kuniks, seniks ma puhkan ajusid. Ja nii ma otsingi seda uut algust. Pooleliolevat. Visklen veidi siia-sinna.

Korraks käisime täna õues ka. Eile jäi päev ses osas vahele,
sest tibu tõuseb viimasel ajal nii vara, siis jääb tudile ka veidral ajal, siis jälle sööme ja majandame veidi ja siis kustub jälle .. enne suurte meeste tulekut. Täna ma üritasin töö ja vihma vahel korraks järve äärde minna. Luiki vaatama. Ja jääminekut. No sellest viimasest ei ole palju järel, mõisapoolsesse kaldasse on praegu jäänud üks lahmakas jääd. Muidu on vaba vesi. Igatahes on üks paar luiki kindlasti meie juurde tee leidnud. Äkki siis on suvel ka neid "inetuid pardipoegi"?



Unser Schwanenteich - Maarduer See. Wir waren heute mit Mattias Gunnar zwischen den Regenschauern kurz unterwegs. Am See. Ahh, würde es schon etwas wärmer ..

0 Comments:

Post a Comment

<< Home