Sunday, March 19, 2006

Lilleline päev


Valmis sai. Ei midagi erilist. Ja nagu alati - varrukad veidi pikad. Mõõdad mis sa mõõdad, ikka läheb veidi teisiti. Aga poiss ei lubanud enam midagi teha - tema tahab uut kampsi, las see siis olla. Varrukad kipuvadki liiga sageli esimesena lühikeseks jääma.

Üks asi sai lõpeks ka punkti. Ainult MM keeldub pildile jäämast. Viisakalt ja viksilt, selgelt.


Lilled. Kevad tuleb ja toalilled ootavad uut mulda. Tegingi täna algust. Tõlvlehik õitseb hetkel, kolm õit. Ostsin ekstra ilusa neljakandilise poti (pildil pole minu lill). Valge. Ja nagu ikka ... Meiega juhtub alati midagi. Peale istutamist tõstsin poti lillega vanni, et teen veidi "vihma". Ja kui kaasa hakkas lille vannist välja võtma ... kolks vastu kraanikaussi ja suur kild potinurgast väljas. Liimis tagasi, aga ikkagi.
Ahh, elab üle. Tegin lilledele, kes enim näisid uut mulda vajavat, ringi peale. Osa nüüd veel ootel. Potte ka juurde vaja. Lihtsaid potte ju on, aga ümbriseid netu piisavalt.
Ja suvelilled peaks ka juba osaliselt aknalauale kasti külvama.

Olympia-Gestrick ... fertig! Endlich. Nichts besonderes. Ärmel etwas zu lang, jedoch hat MM verboten was zu ändern.
Punkt. Ende.

Blumen. Der Frühling kommt und die Zimmerpflanzen benötigen dringend neuen Boden. Habe heute damit schon angefangen. Spathiphyllum blüht im Moment, drei Blüten. Jetzt muss ich noch einiges an Sommerblumen aussäen, auf der Fensterbank.

1 Comments:

Blogger oravake said...

Ohhoo jajaa. Tuttav töö. Just eile vaatasin oma tupsliiliat ja mõtlesin, et peaks teist uuendama - kuidagi väga väsinud on ta. Ja teised lillekesed tahavad ka midagi - kes niisama ümberistutamist, kes suuremat potti.

17:16  

Post a Comment

<< Home