Thursday, March 09, 2006

Ajakirjade aeg


Kas pole vahva põrandapadi? Ma kohe armusin ära. Teeks, aa kust saada sellist ümmargust sisu sinna sisse? Sellist patja nüüd küll vaevalt meie kaubanduses on. Poroloon? Idee on vahva, pärit: Lena 3/2006.
Üldse on hetkel tõeline ajakirjade aeg. Kõik tellitud on viimase kahe päevaga postkasti potsatanud: Eesti Naine, Kodukiri, Pere ja Kodu, Kodu ja Aed, Kodukolle, Täheke. Ja eile tõi kaasa Oma Maitse uue numbri, nimetatud Lena ja märtsikuise Anna. Täna ostis ära ka juba Moda uue numbri. No nüüd on lugemist-tegemist tükiks ajaks. Ah jah, netitse tellitud Novita ajakirjad (2 tk) tulid ka. Nagu tavaks: hetkel arvet ei kuskil. Aga loodetavasti tuleb seegi.

See ühise raamatute tellimise käigus raamatute valimine oli tõsine pähkel. Valisin The Art of Fair Isle Knitting: History, Technique, Color and Pattern ja ühe neist Epsteini-raamatuist. Mul senimaani kripeldab sees, sest seda, teist ja kolmandat tahtnuks ju ka. Aga noh, Rahalaevadel on kah mahupiirid peal. Tegelikult üks mustriraamat kripeldab kohe nii, et selle ma vist tellin-hangin kohe miskiseid kanaleid pidi. No kaugel see sünnipäevgi enam on. Lolliks läind ütleks nii mõnigi ... Aga noh: see olen MINA! Kuniks nälg ikka ei näpista ja p-e pole paljas, leiame raamatule alati ruumi nii riiulis kui rahakotis. Kuigi jah, riiuleid netu. Novembrikuise remondiga viskasin mööbli minema. Ja uut pole tekkinud, kuigi riiulilauad on olemas. Eks ma pea veidi peale käima. Muidu vist asjad eriti liikuda ei taha.

Das Bodenkissen in Lena 3/06 .. ich habe mich einfach verliebt! Wenn ich nur etwas rundes zur Füllung finden würde?
Es ist dem Monatsanfang typisch Zeit für Zeitschriften. Alle bestellten Frauen- und Wohn-/Einrichtungszeitschriften sind schon da. Gestern hat mein Mann mir Handarbeitszeitschriften wie Anna und Lena 3/06 gekauft. Heute finnische Moda 2/2006. Eine Menge zu lesen und Ideen zu verwirklichen.

Wir haben hier gemeinsam ausländische Handarbeitsbücher bestellt. Die Auswahl fiel mir sehr schwer. Habe mich für zwei Bücher entschieden: The Art of Fair Isle Knitting: History, Technique, Color and Pattern und das blaue Epsteini-Buch. Wenn ich mich richtig erinnere, dann war das "Knitting on the Edge". Aber ein Muster-Buch möchte ich unbedingt noch haben. Vielleicht zum Geburtstag. Der Tag ist ja auch nicht mehr allzu weit.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home