Sunday, March 12, 2006

Jalgpall olevat parem kui seks ..

Uhh, pole saanud mahti end korralikult arvuti taha istutadagi. Tegelikult pole üldse suurt rahus istuda saanud. Tibu tõbine, öö lühike ja toimekas päev takkapihta. Ilus pesukuivatamise ilm, tuli ära kasutada. Ja nii ma silkasin pesudega toa ja õue vahet. Seda enam, et öö läbi oksendamist tekitas paraja pesumäe. Ja nii ei jõudnudki ma varrastega sedakorda kuigi kaugele. Andsin hoopis õmblemisele käe. Lisaks nokkisin kartulisalatit. Tuli selline isu.
Ostsin möödunud suvel Abakhanist ühe lustliku jalgpallikanga, poistele voodipesuks. Aga senimaani ta seisis. Oleks tegutsenud varem, aga olgugi et kangast jagus, ei meeldinud mulle mõte selle laiusesse jupitamisest, sest kanga laiusest jäi tekikotiks väheks, tuli jätkata. Ent nagu igaks asjaks on oma aeg, nii ka selleks õmblustööks. Täna võtsin kätte ja surr-vups ja ... VALMIS!
Nii on selle nädalavahetuse kontol tavapäraste sokkide-kinnaste asemel hoopis voodipesud. Kaks komplekti, sest Keskmik ju tahab olla nagu suur vennas.
Peaks nüüd titale ka veel mõne uue komplekti tegema. Mitte et neid meil vähe oleks, aga ..

Habe hier kaum Zeit zum Sitzen gefunden. Zuerst ist unser Sohn (der jüngste) krank und ausserdem hatten wir auch heute wunderschönes Wetter, das musste man zum Wäschewaschen und Trocknen draussen nutzen. Naja, wegen des kranken Kindes hatten wir eine extra Menge zu waschen. Erbrechen durch die ganze Nacht .. Kein schönes Traum. Aber aber .. Schon im vorigen Sommer hatte ich einen lustigen Stoff mit Fussballspielern gekauft, für Bettwäsche. Heute war endlich der Tag, an dem ich mit der Arbeit fertig wurde. Endlich. Für jede Arbeit ihre Zeit.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home