Friday, February 10, 2006

Olümpia!

Mõtlesin mis ma mõtlesin ning otsisin mis ma otsisin, leidsin üles Novita Samos Lollipop varud. Nendest peakski täna õhtul miski alguse saama. See miski peaks olema kamps ühele nooremaist poistest. Konkreetne kuju vajab peas veidi veel selitamist, no veidi aega veel on ka. Tahtnuks miskit suuremat ette võtta, aga .. Nagu juba öeldud: Murphy seadused kehtivad siinmailgi. Nüüd korraga on tööd palju, teisipäeva pealelõunani on kuhi turjal. Lisaks on KÕIK 3 poissi tõbised, järgemööda jäid ja tasahilju hakkab esimesele põdenule eluvaim sisse tagasi tulema.
Ja eks ma ise ole kah suured plaanid teind. Selle nädala sokid tahavad veel kudumist ja siis "sõbrasokid". Ja noh, ühe väikese tüdruku sünnipäev ka tulemas .. Kui ajaga mängib välja ja linna lastakse kodunt, siis jõuab temalegi miskit. Aga see pole veel kaljukindel lubadus. Veidi reaalsust peab ka plaanidesse integreerima. Muidu läheb asi hulluks kätte ää.

Prr, see ringvarrastel kampsi kudumine kulgeb jah mõnusalt, pole pärast õmblusi ja "kaks tükki" kasvavad kenaste koos ja korraga. Aga harutada ka nagu topelt. Täna just kirusin, kuigi ise olin süüdi ... Ära siis ürita kõike ja korraga teha. Eks vaatab, mis sest lõpeks välja tuleb. Alustasin asja vist juba 10-ndat korda. Kas nüüd jõuan ka tulemuseni? Või on veel mõni takistus? Sama tootja lõngadega on minul senikootud asjade juures alati tekkinud nö lõnga puudujääk, ükskõik kuipalju ma seda siis ei osta (reeglina ostan varuga). Hmm, kas ka seekord läheb lõnga juurdeotsimiseks?

So, jetzt hab ich auch eine Idee für Strickolympia gefunden: aus Novita Samos Lollipop ein Kinderpullover. Hätte mir gerne etwas höhere Ziele gesetzt (etwas anderes und größeres vorgenommen), doch es keinen Sinn ein zu grosses Stück zu kauen. Kinder sind ja alle drei aufeinmal krank! Und ich habe jetzt schon eilig mit den Übersetzungen, Termin ist schon am Montag-Dienstag.
Ahh, wenn´s Zeit übrig bleibt, so kann ich ja Socken stricken. Ein Zopfpullover für Markkus ist auch auf den Nadeln. Und ich möchte mir auch endlich mal Stulpen stricken. An der "Arbeitslosigkeit" leide ich nicht.

1 Comments:

Blogger Terje said...

Hmm, mul jääb jälle alati natuke üle. Ja mõnikord päris palju. Siis ostan juurde ja teen mingi asja ja pärast jääb jälle üle:)

22:38  

Post a Comment

<< Home