Wednesday, February 01, 2006

Sokid nr. 4 ja 5



No nii, iganädalastest sokkidest on valmis saanud paarid nr. 4 ja 5. Nr. 4 on täitsa tavaline maavillane, ema kunagi koduteelt (tänavalt) leidis, korjas laialioleva lõnga üles, keris kokku ja andis mulle Pisuke pesu ja lõng nagu lõng ikka. Aga ma olen nii harjunud neid pehmeid villu kuduma, et see oli paras vägitükk. Sest see oli ikka oluliselt kangem, karedam ja vähem elastsem. Ja hirm oli ka. Hirm, et uued bambusvardad (2,5 - need ju nii õrnakesed tunduvad käe sees) lähevad katki. Mees ennustaski, et egas need pulgad kaua vastu pea. Näis siis.
Aga see Novita Wool Neliraita on lahe lõng. Triipudesse jäi pisike nihe kui sokke kõrvutada. Ent pole hullu.

Minu Sokiaasta esimene kuu on igatahes lõppenud plaani ületamisega. Kuu viimaseks päevaks oli 4 nädala kohta valmis ju 5 paari sokke. Ja 6-s varrastel. Seegi peaks homme pildikõlbulikuks saama.

Ich habe mir in dem Jahr vorgenommen pro jede Woche ein Paar Socken zu stricken. Die sind dann jetzt Socken nr. 4 und 5. Januar war erfolgreich. Die mit Streifen sind aus Novita Wool Neliraita Wolle, ein finnisches Garn. Sehr weich und angenehm. Und lustig auch, finde ich.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home