Friday, February 03, 2006

Valikud

Kui idee ei ole konkretiseerunud ja valida on sellisest mustrite virr-varrist nagu siin hetkel mul valitseb, siis on jah keeruline leida seda üht ja õiget. Keskmiku kollane kamps ootab tegemist. Mõtlesin, et loon selle sokkidele vahelduseks varrastelegi. Lõng on kollane nagu juba öeldud, BBB Gigante, aga kudumiseks läheb nr. 4 varrastega nagu vanema poisi rohelise kampsigi puhul. Nii jäi kenam kui tokil soovitatutega. Kui ainult leiaks selle hea idee üles? Tegelikult on vaimusilmas pilt, palmikuline. Aga .. tahaks teha nii, et kogu muster hakkaks oma keerutamistega jooksma alt servast, et soonikut nii konkreetsel kujul ei oleks. Ent kõik meeldivad palmikud on kuidagi liiga laiad, neid ei mahuks sinna kuigi palju. Poja ju alles pisike. Kolmese kamps ei ole ju teab mis suur mängumaa, eriti kui lõngal kah veidi jämedust. Ja ta meil nõnna nääpsuke kah.
Prrr .. Kui see kõhklus otsa ei saa, siis ei jää muud üle kui kampsuni kandja homme nõustajaks võtta. Laste ideed on vahel küll kummalised, ent kandja soove peaks arvestama. Muidu juhtub nagu selle ühe valge villasega siin. Emme näeb küll suure tüki vaeva ja pusib palmikuid hulganisti, ent selga seda omanik pärast panna ei taha. Tookord aeti küll kõik lõnga süüks, olevat kare! (no ei olnud, ausõna), ent loll on see kes vabandust varnast ei leia.

Nagu eile räägitud, on ka sokid nr. 6 valmis. Pilditamine jääb aga päevavalgesse. Siin pimedas ei tule sest suurt miskit välja. Värvid on päevavalges pea alati paremad. Oi kuidas see oranž mulle meeldib ...

Tegelikult peaks kirjatööd tegema. Aga selle kudumise kuradikesega on juba kord nii, et kord hõlma hakanuna on tema visa kinni hoidma. Nagu Visa Hingki :)

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Good design!
[url=http://tfwlqdgm.com/ucvo/fwav.html]My homepage[/url] | [url=http://gmxsmoao.com/sxkk/swmy.html]Cool site[/url]

09:48  
Anonymous Anonymous said...

Great work!
My homepage | Please visit

09:48  
Anonymous Anonymous said...

Nice site!
http://tfwlqdgm.com/ucvo/fwav.html | http://fpulfzqv.com/ulxq/kjnv.html

09:48  

Post a Comment

<< Home