Thursday, February 09, 2006

Külm on ...

Tuba oleks justkui soe, aga minul on külm. Ei tea, kas hakkan ka poisi kombel haigeks jääma? Kahju kui nii läheb. Keskmik ise on praegu õnnetu niigi, ei ole vaja, et emmel ka veel sant olla oleks. Eile köhis vaat et kopsud seest. Mõned korrad koguni kuni oksendamiseni. Kole-kole. Äkki nüüd hakkab köha lahtisemaks laskma ja enam palavikku ei tõuse. Lapsest on kahju ju.

Ja nii ei olegi mu näpud suurt muud teinud kui pesu masinasse sorteerinud ja klaverit toksinud. Ega see ettevõetud kirjatöö ju ilma näppu liigutamata valmis saa. Mõtlesin küll, et setin end olümpia ajaks vabamaks, aga vähemalt esimesed päevad kuluvad osaliselt kahe suurema projekti otste kokkutõmbamisele.

Ma end just kuskilt regand ja möllind ei ole, ent miskise kudumise olümpiaprojekti võiks ette võtta küll. Kuna ma ise enam lõngapoodi ei jõua, siis peab kodused varud üle vaatama. Siin on poistele paari kampsi jagu lõngu varutud, poolikud ideed, milleni ma veel ei ole jõudnud. Äkki võtaks ja teeks mõne neist teoks? Õhtul peab lõngad laiali laotama ja mõtlema-vaatama. Algus vist koguni homme juba? Egas telkust ju mänge päris käed rüpes vaadata saa.

Ja siis veel kohe-kohe projekt - Sokid Sõbrale või õigemini Sõbrapäeva sokid. Need peaks teisipäevaks presenteerimisvalmis olema. Kindlasti on ka. Aega ju on.

Eile saatsin kaasa poodi vardaid ostma (läheb täna ka, sest ei pand ju kõrvataha palvet poest helistada .. kahtesid vardaid oli vaja, üles kirjutas omale aga vaid ühed). Kodust on neljased jällegi mehele pandud. No kuskilt ei tule välja. Ma olen vanad poolikud tööd ka läbi lapanud, et äkki on mõnega nö "tallele" pandud. No ei ole. Nagu 2,5 sukavardad 1 komplekt kadunuks jäi, nii ka need. Kahju on, sest need olid jube mõnusad. Ma ei teagi mis mõned vardad paremaks ja käepärasemaks kui teised teeb. Ka kui nad esmapilgul täitsa ühtmoodi näivad. Peab igaks petteks veel otsima. Sest ma pole nagu välja ka laenanud. Pole siin kellelegi laenata vardaid. SuurKudujas kolis meite külast ära, kahjuks.

Habe mich zwar nirgendwo gemeldet, jedoch versuche ich ein "Olympiaprojekt" für mich zu finden. So ohne zu stricken .. da fehlt das richtige Fernsehgefühl. Nadeln gehören ja irgendwie zur Couch und Fernseher. Habe hier etwas Wolle für Kinder gekauft, vielleicht bekommt die Idee auch ´ne konkrete Form. das einzige Aber dabei ist Murphy´s Gesetz ... wenn du was konkretes vor hast, dann entdeckt dein Arbeitgeber, dass er was dringend braucht, und die Kinder werden auch krank.
Noch eine Idee hat man in einem Blog vorgeschlagen: Socken für Valetinstag. Fertig müssen die sein am 14.02. Und die zweite Bedingung ist, dass man Symbolik des Valentinstags zu benutzen hat (Herzen, rote Farbe oder was ähnliches..). Da ich sowieso beim Sockenstricken bin, ein Paar mehr oder weniger ... Ist ja lustig auch!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home