Friday, February 03, 2006

Kelgulumi


Ja ometi on siinmail ka kelgumäel norm lumi. Muidu oli teine valge küll, aga pisemagi liu järel kippus paljastuma must maa. Ime siis kui iga päev poiste püskitagumikke lappida tuli. No kuda need saakski seal kõrrepõllul terveks jääda. Kelk ei ole ju sugugi nii IN sõiduvahend kui arvata võiks.

Need lubatud sokid nr. 6. Sellised soojalt apelsinikarva, kuigi lõng on peenike ja sisaldab kõigest 50% villa, BBB altas 50 g = 200 m. Värv oli vahva. Mul on ju rohelise-oranži-haigus külges.

Tegin siin ka üht palmikulist proovilappi. Hakkas üks suur palmikuline pontšo meeldima, Sabrina 12/2005. Tegin katseks GB-Wollega pisukese proovilapi. Veidi õhuke lõng on, aga seda on mõnus kududa. Mulle meeldivad võimalikult "villased", ka puuvillased lõngad. St. üdini sünteelilised kipuvad käe vahel kriuksuma ja ebamugav on kududa. Pealegi hakkavad käed juskui "higistama". Või on see sedapidi, et käte higistamine paneb lõnga krudisema vastikult. Samas on osad uued sünteetilised lõngad ka ihu ligi päris meeldivad. Aga noh, siis on ka hind "meeldiv". Kuigi egas hea asja nimel kahju ju ka pole. Ahh, ideid on nagunii enam kui aega teha.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home