Wednesday, February 22, 2006

Muusik!

Meil kodus ju raadiot ei kuulata. Polegi teist, st. ühtki normaalset krappi. Aga eile õhtul nii poolkogemata muu jutu sees mainis kaasa, et raadiost lastavat uut Saatpalu lugu. Ma niigi ootan uut plaati nagu hingeõnnistust, nüüd veel uus lugu ja mina pole kuulnudki. Nagu Joonistatud mehegagi, millest kõik rääkisid, aga mina .. ei mõigand mõhkugi. Ja nii ma panin veel eile öösi jalad selgas Dagö kodulehele, et äkki ... Ja seal tema oligi. Nüüd ketrab mul söögi alla ja peale, meeldib, ja kuidas veel. Saatpalu sõnaseadmisoskus on üle prahi. Kohe kadedaks teeb, et tema oskab ja mina mitte. Kuigi eks ma ole ka proovind natuhaaval. Aga noh, kooliplika jääb kooliplikaks.

Nüüd on mul veidiks jälle mida fännata. Kuniks see plaat lõpeks ikkagi tuleb. "Sa oled hea", Saatpalu versioon vanadest lugudest, on ka väga hea, aga kuna kaasa sellest ei vaimustu, siis ma parem ei keera vinti kodus üle. Ma pean tunnistama, et kui ma seda plaati enne jõulu jahtisin, siis omasin ka veidi teist ettekujutust. Ootasin miskit muud. Ja esimene hetk oli mitte just pettumus, aga kui seda kõnega võrrelda, siis selline väikene vakatus. Aga mida enam ma seda kuulan, seda enam see mulle meeldib.

Wir haben zu Hause ja kein Radio. So habe ich gestern nur dank meinem Mann erfahren, dass ein mein Lieblingsband Dagö ein neues Lied hat, es wird im Radio gespielt. "Muusik" /"Musiker" - der Text ist gut, Volltreffer wie bei Saatpalu (Autor und Sänger) die schon sind. Hab das auf Dagö´s Homepage gefunden! Ahh, was für eine Freude! Bin ja schon gespannt auf die neue CD auch.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Good design!
[url=http://xqoaousd.com/anlg/pewp.html]My homepage[/url] | [url=http://trphdltx.com/wzse/mcyn.html]Cool site[/url]

04:23  
Anonymous Anonymous said...

Thank you!
http://xqoaousd.com/anlg/pewp.html | http://znovssvm.com/fpwb/zdal.html

04:23  

Post a Comment

<< Home