Friday, July 27, 2007

Möödakarvapai

Paistab, et ühtki suve ei saa Dagöta. Kuuldavasti on neil 11.-12. augustil Palmses DVD salvestuskontserdid. Ja nii sai otsustatud, et läheme meiegi. Sedakorda lapsed ka kaasa. Ilus koht ju. Poisid polegi seal vist veel käinud. Suurem ja Keskmik teavad väga hästi millise muusikaga on tegu ja üldiselt oskavad olla kah. Kuna üritus on vabas õhus, siis on pisemaga võimalik eemalduda, kui too peaks rahutuks muutuma. Kuigi kui vaja, oskab olla temagi.
Tegelikul mõtlesin ma, et läheks 10. sugustil Nukuteatrisse kontserdile, aga see Palmse variant meeldib mulle enam. Nii et .. otsustatud.

Nende uus lugu meeldib mulle kah.

Habe von kurzem erfahren, dass meine Lieblingsgruppe im August wieder auftritt. In Palmse, in einer richtig schönen Gegend. Da müssen wir unbedingt hin. Diesmal mit Kindern. Die Ortschaft ist sehenswert und die Musik kennen die Jungs auch.
Wer sich für die Musik interessiert, dann hier sind alle CD-s vorgestellt mit kurzen Samples und auch die Liedertexte sind ins Englische übersetzt. In der Zeit, wenn alle im Englischen zu singen wollen ist Dagö bei der estnischer Sprache geblieben. Freut mich, denn die Texte sind gut. Wirklich.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home