Monday, June 25, 2007

Jaaniöö kohustused

Alustaks siis peale pisikest pausi ühest teisest otsast. Jaanilauba nõudis Keskmik, et tema tahab, kui ta on nii kaua üleval olnud kui tahab, minna magama oma uue pidžaamaga, mille jaoks me nädal tagasi koos riiet ostmas käisime. Kinnisidee oli, et pidžaama peab saama sinine. Saigi. Ainult nagu minule kombeks - varrukad ja püksisääred veidi pikad. Ahh, poiss kasvab ka kut mastimänd. Möödunud talveda viskas pea 10 sentimeetrit pikkust.
Riie on vahva ja kuna mul jäi päris kenasid tükikesi üle ja seda on ka heleda taustaga saadaval, siis mõtlesingi, et ostaks juurde ja teeks pisile veel ühe pidžaama - kahevärvilise siis.

Aga mis magamaminekusse puutub, siis laps kes oli veendunud, et tema on hästi kaua üleval, hakkas juba enne kümmet tuttu tahtma. No ei uskunud ta emme juttu, et kui päeval ei puhka, siis kaua üleval olla ei jaksa. Juhtub.

Neues Pyjama für Markkus, schnell genäht, noch vor dem Johannisfeuer. Nur die Ärmel und die Hose ist ein bißchen zu lang. Aber macht nichts, der Bursche wächst ja schnell.
Da es den Stoff auch in heller Fassung gibt und etwas vom Blauen übrig geblieben ist, bekommt vielleicht auch der Kleine noch ein Pyjama.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home