Friday, June 01, 2007

Mittemaganud

Ei, ma pole kõik see aeg, mis on olnud suhteliselt kätetöövaene, vaid maganud. Punane haapsalu sall edeneb vaikselt.
Sun Ray Shawl rätik sai valmis, aga ootab sabade peitmist ja venitamist. Tahaks mõlemad punased, nii salli kui rätiku tegelt 8-ks valmis saada. Siis saaks millegagi eputada piduliste ees. Aga noh, eks näis.
Mis seda SRS rätikut puudutab, siis nagu mustri manu olevad pildidki ilmutavad, oleks too ühevärvilisest kollasest sootumaks kobedam, aga noh .. seekord sedamoodi. Lõpliku hinnangu saab anda nagunii alles peale viimistlemist. Küll aga on too muster minu jaoks igav ja kuigi lihtne, ei kippunud pähe jääma. Tegelikult jäi pähe küll, aga ühtpidi on seal kahandused väikse nihkega alati ja seal tuli ette vigu ja harutamist. Ning seda kootud pikoo-serva pole ma ka varem teinud. Eks näis kuis välja kukub. Aga sellest hiljem.
Siis tegin veel Pesamunale "pitasaama". Oli üks veeuputuseaegne kangas kapis ja vajadus ka. Ja nii kulus kahel õhtul mõni tunnike. Kuna MG aga pükse proovida ei tahtnud, siis said veidi pikad.
Selline ta siis sai. Loodan, et äkki saab lapsukese enda seljas ka pilti teha. Üleeile oli ta küll nõus korra proovima, eile valmis peast aga keeldus selga panemast. Näis siis. Tegelikult vajaks kõik kolm veel mõnd pidžaamat. Keskmik vast kõikse vähem, ent teised küll. Eks peab tegema.

Ich habe während der letzten Wochen gar nich geschlafen, obwohl ich ziemlich "still" gewesen bin. Der rote Haapsaluer Schal wird langsam länger, nur etwa 7 Höhenrapporte sind noch geblieben. Sun Ray Schal ist zwar fertig, jedoch noch nicht gespannt. Und unser Sohn Mattias Gunnar (der jüngste) hat ein neues Pyjama bekommen.
Die beiden Schals, Haapsaluer und Sun Ray möchte ich bis zum 8. Juni vollenden. Dann habe ich den Gästen auch was neues zu zeigen. Dann wird´s ja wieder gefeiert ...

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

pole sel sallil nii ka häda midagi ;)
ja näe, tulebki kohe välja overlokiomanike eelisolukord. mina pean "saamad" poest ostma :)

22:39  

Post a Comment

<< Home