Thursday, May 17, 2007

Lapsesuu

Laupäeval linnas käies sattusime Lasnamäe kanalis, bensukas nägema hulgaliselt tsikleid. Neid jagus veidi hiljem ka supermarketi parklasse. Poiss teatas seepeale, et "Motikatel on mesinädalad".
Et siis .. Kui neid on palju, ju neil on siis koos mõnus.

Ja kummalisel kombel jookseb meie 2 a ja 8 kuud mööda elamist ringi ja hõikab arusaadavalt "edgar savisaar". No kust ta selle võttis? Me ausõna ei fänna ega kasuta toda nime pidevalt.

Laupäeval lõunaunest ärgates (ju kostis suurest toast magamistuppagi vormeli kvalifikatsioon) jooksis Pesamuna tagatoast teleri ette karjudes "Weber on kiire". Kohe näha, et mehed on majas.

Aus dem Kindesmunde
... Wenn viele Motorräder aufeinmal unterwegs sind," ... dann haben die Flitterwochen".
Aus dem Munde der 8-jährigen.

Unser Kleiner (2 Jahre und 8 Monate) rief am Sonnabend, als er aus dem Mittagsschlaf aufwachte und entdeckte, dass die grossen Männer sich die Formel 1 Qualifikation angeguckt haben, zu erst: " Weber on kiire" (auf deutsch: Weber ist schnell). Ganz klar, an den Wochenenden gibts ja fast nichts wichtigeres als Formel.

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Meie pere ei fänna a ka, aga ta oli umbes sama vana, kui seletas tähtsa näoga, sõrm püsti, et Edgar Savisaar tahab Eestist rääkida ja peab tähtsaks majandust. :P :)

-oravake

07:17  
Anonymous Anonymous said...

Pagana arvut, sööb sõnad ära. J-st on jutt.

-oravake

07:18  

Post a Comment

<< Home