Friday, May 11, 2007

Euroviisut,

Nojah, Vaatasin kah lõpeks laulud ää. Üks hullem kui teine. Mul on hetkel tõesti tunne, et s*** mis s***, hea et sisse ei astunud. Vähemalt nende poolfinaali lugude osas. Hääle andsin ikkagi, lätlastele. Kuni nendeni paistis, et ainumas norm lugu on tšehhidel.
Lätlased pälvisid minu poolehoiu juba oma "kristallivaba" väljanägemisega. No see türgi kristallidega ehitud punapintsak ja tunniajane hilpude valimine ...
Sloveenia tädi tekitas kaasas tunde, et aeg on tagasi lännu. Aega, mil ta oli praktikal paekivitoodete tehases. Meenutas raadio Majakki ja seal lõõritanud Muslim Magomajevit ja Co-d, seega siis neid vanu kadund riigi aegu. Nö kõhuvalumuusikat.
Kahjuks ei suuda ma siia edasi anda koduseid kommentaare. Aga kaasaga sellise šõu vaatamine on pea et "Ärapanija". Kodune selline. Seep see on kui elad koos kodu-koomikuga.
Tagatipuks pani ta laste mängukala telkut vaatama, ise enam ei suutnud.

Vat jah, masohhist olen kah. Näe ei saand enne kõikide lugude kuulamist-nägemist magama minna. Nüüd tahaks ikka tulemust kah teada.

Wieder Eurovision. Bin kein Fan, jedoch habe ich mir all die Lieder angesehen-angehört. Gefallen? Nur Lettland und auch Tschechei.
Sonst ... nichts für mich. Langweilig.
Aber schlafen gehen kann man ja auch nicht. Neugier ....

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home