Thursday, May 03, 2007

Vaheladu

Uhh, kus võib inimene ikka omale varuks "varasid" koguda.
Täna tekkis külaelanikel võimalus kohaliku omavalitsuse kulul kola konteinerisse toppida ja egas võimalust saa kasutamata jätta. Seda enam, et ajapikku on keldrisse kogunenud kõike ja rohkem. Ma igaks juhuks väga ei süüvinud, mida kaasa sinna tassis, süda oleks äkki mõne asja pärast valutama hakanud. Ma ka see tüüp ju, et "äkki ikka läheb vaja". Ühele valgele toolile "hüüdsingi järele" ja kunagist omaenda kotiladu saatsin pika pilguga.
Aga jah, träni kuipalju. Ja meil on väike külake siin, vaid paarkümmend peret ning neistki kõik ei tegelenud täna tühjendusaktsiooniga. Et nüüd nendele prügihunnikutele kah konteinerisse ruumi jääks, mille pärast too siia tariti.
Paraku on nonde tekitaja vahepeal saanud eks-külaelanikeks.

Frühjahrs-Aufräumungsaktion in unserem "Dorf". Auf Kosten der örtlichen Selbstverwaltung.
Ahh, was da alles gegeben hat ... Fernsehegeräte, Bildschirme, einen Kühlschrank, Elektroherd und viel Kleinkram, Kartons, alte Kleider usw.
Wenigsten haben wir jetzt etwas mehr Raum im Keller. Was ich alles da so zusammengesammelt hatte! Mein Mann nennt ja den Keller schon längst "Zwischenlager" - was man nicht mehr braucht wird dort gelagert bis es endlich weggeworfen wird. Nach ein paar Jahren. Auf einmal weg - bei mir gehts nicht. Hab ja immer das Gefühl, dass man "das" ja noch gebrauchen kann.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home