Monday, June 11, 2007

Soovide aeg

Ilusate sünnipäevasoovide eest suurimad tänud. Häid soove on hetkel väga vaja. Vahel lihtsalt juhtub mõni tõrvatilk kogu meepotti rikkuma. Nii ka sedakorda sünnipäävaaega. Aga elame edasi. Ja noh, eks äike löö ka õhu puhtamaks. Ning inimesed on nagu nad on, igaüks isemoodi. ainult et igat sasipundart tuleb seepärast ka isemoodi harutada.

Aga nüüd on vaja välja mõelda, mida kingitustega teha. Tänu headele inimestele on mul nüüd juures hulk raamatud: Tikkimispisted, Koekirjad (suhtkoht mõttetu raamat kui Koekirjade varamu ja Kudumise entsüklopeedia on olemas, ma enamaga ei võrrelnud), Teppimispistete piibel, Marie Under "Lauluga ristitud". Oi kuidas mulle Under meeldib. Ju toomehelbed jätnud jumalaga ... Aga noh, nüüd on ka sirelite aeg juba möödanik. selleks aastaks.
Ja kõigele lisaks veel 500 krooni eest Apollo kinkekaarte. Peaks homme raamatuid valima minema. Aga mida sealt võtta?
Lisaks raamatutele sain veel ka ümbrikke ja Piletilevi kinkepileti, mis ma kahasse juba piletiteks realiseerisin, ikka kogu perega sinna. Tegelikult oleks pidanud varem nende piletitega tegelema, aga seep see on kui mõttest tegudeni kulub liialt aega. Enam polnud päevi ja kohti väga valida. Ja mais oleks saanud piletid ka tuntavalt odavamalt kätte. Ent peaasi on nüüdseks see, et need on olemas.

Homme siis linna ja muude tähtsate käikude vahel ka kingivara realiseerima. Millal siis veel? Seda enam, et peagi on perega Muumimaa reis ees. Ja vanema poisi lastelaager ja ... Kõik üritused on nii üksteise otsas, et võhmale võtab. Puhkus küll, aga puhkamiseks seda küll hetkel nimetada ei saa.

Habe einige neue Bücher zum Geburtstag bekommen, Stricken und Sticken, ausserdem auch eine Gedichtsammlung von Marie Under. Ach, wie ich ihre Gedichte liebe ...
Ausserdem noch Geschenkkarten einer Buchhandlung. Muss mal morgen nachgucken, wass man da noch Neues hat oder zu kaufen gibt. Wünsche gibt es ja immer mehr als Ressourcen.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home