Sunday, April 08, 2007

Tegevusetus

Ega ma suurt miskit teinud ei ole. Sokid nr. 8 Pesamunale. Kollase ja beeži (Novita Wool ja LanaGrossa Okay) jääkidest üksi ei piisanud, tuli punane ning teine beežikas appi võtta (Novita Wool). Aga noh, sai MG ka nüüd päris oma sokid. seni on kõik olnud vendade vanad. Aga nagu näha - eilne päike ei lasknud õues hästi pilti teha. Oma sokiplaaniga olen ma jännis. Mitmes nädal juba lõppemas on? Ja mitu paari on sokke kootud? Selle asja nimi on sallipalavik.
Socken für den Kleinsten, Socken Nr. 8 - aus Wollresten (Novita Wool und LanaGrossa Okay). Das erste Paar für MG - sonst hat er die der Brüder getragen).
Mit meinem Sockenplan - da bin ich in der Patsche. Nach dem Kalender sind wir ja schon bei der 14. Woche, ich habe aber nur 8 Paar Socken. Sowas nennt man Schalfieber :)


Ja VTL Meloni sall. Aega võttis,
asja sai. 4 katsetust sai nende nurkadega tehtud ja ei olnud kuidagi rahul. Lasin siis asjal seista kuniks roheline Haapsalu sall valmis. Ja tundub, et nüüd läks õnneks. Kaks nurka on valmis. Oleks vist kaugemalgi kui mitte kaasa poleks
soovinud ülemusele kingiks kolmnurkset õlasalli. Nüüd ma siis teen jälle kaht asja korraga - Melonit ja uut kirjut Kirit. Kirit, sest see on käpas. Ja sünnipäev iseenesest on juba olnud. Pisuke takkajärgi rõõm.
Endlich klappt es auch mit den Ecken des Melon Schals aus Victorian Lace Today. Beim fünftem Mal. Da die mir nicht so gut gelingen wie ich wollte, habe ich den Schal so lange stehen lassen, bis der grüne Haapsaluer Schal fertig ist. Und jetzt - alles scheint zu klappen.
Wie schon gesagt - der grüne Haapsaluer Schal, mit Blattmuster, ist auch fertig. Jedoch die Bilder kommen erst in der nächsten Woche.
Der Melon-Schal wäre vielleicht auch schon fertig, nur mein Mann wollte ein Dreiecktuch zum Schenken. Seiner Chefin. So ist wieder ein Kiri auf den nadeln. Kiri - weil der schon bekannt ist und schnell "wächst".

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home