Sunday, April 08, 2007

Üllatuste aeg

Ma ärkasin täna hommikul kolksu peale, millega voodi kõrvale mänguasjakastile asetati taldrik ja tass. Meie kohe-kaheksane tegi emmele (ka issile, aga temale ei jõutud veel hommikut voodisse tuua) kohvi ja võileivad ning tõi voodisse! Tohhooh tonti! Vaat seda ma oodata ei osanud. Eks tal oli ka väike tagamõte, st. et ikka täna ka vormelit näeks (meil oli siin Keskmiku ja tolle spordieitusega eile kvalifikatsiooni ajal väike lahing), aga ikkagi. Ja olgugi et Pirtspekist emmele olid leivad tehtud vale singiga ja kohvi oli sutike lahja ning suhkruga (emme ei joo suhkruga), siis täna maitses kõik ja kuidas veel.
Nii armas ju!

Unser älteste Sohn (in 2 Wochen wird er 8 Jahre alt) hat uns heute am Morgen richtig überrascht. Er brachte nämlich Kaffe und Butterbrote mir ins Bett! Es war so lieb. Mein Mann musste seinen Kaffee und Brote selbst holen, aber immerhin.
Auch er dabei einen kleinen Hintergedanken hatte - heute unbedingt auch F1 zu sehen (gestern hat es einen Streit zwischen dem Ältesten und Mittleren gegeben).
Kann ein Tag überhaupt besser beginnen ....

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home