Monday, December 25, 2006

Kingitused

No nii, nüüd juulgen siia veel paar pilti kingitustest panna. Roosakirju on vennanaisele. Maavillasest Kiri. Päris kobe sai. Suur. Varras nr. 4. Pikim külg on 2 m, lühem 135 cm. Saaja ütles, et temale meeldib. Väga. Punane on jälle Swallowtail Shawl. Sedakorda punane Novita Wool. Tegin seekord suurema vardaga (4,5) kui tolle lilla. Tuli kenam ja õhulisem küll. Ka suurem. Pikim külg 162 cm, lühem 105 cm. Kui ma Swallowtailile kulunud aja kokku saaks lüüa, siis jaguks vist lausa ühest päevast. Seep see on, et peab salajasi hetki valima. Muidu läheks asjad sootumaks lepasema reega. Aga jah, too on mul nüüd käpas. Kuigi hoian mustri ka ikka ligi.
Need punased masinas vanutatud labakud meeldisid vennatütrele ka väga. Kuna tal on aga kohe sünnipäev tulemas, siis soovis ta omale ka sellist kolmnurkset rätikut. Nagu see tema emale tehtud roosakirju. Pidigi peaaegu siinsamas omale ärandama. Ma poleks uskunud, et 14 aastane tahaks ka sellist. Oleks ju võinud nüüdki teha. Aga kindad said ka ausad.

Jõulud tulnud ju!

Labels:

3 Comments:

Blogger Helen said...

Oi! Shallowtail Shawl! Ja kohe nii palju ja nii ilusad :)

Olen ise käinud mööda blogisid ja kiibitsenud nende shallowtailide ümber (ja unistanud, kuidas ise sellise koon), aga mustri saamisega on senini probleeme olnud. Kas oleks võimalik Sinuga kuidagi mustri osas kaubale saada? ;)

10:24  
Blogger Tiina said...

Ikka on võimalik kaubale saada.
Äkki meil abiks?

19:05  
Blogger Helen said...

Nii tore :). suure tuhinaga unustasin enne oma meili lisada - see on helenneleh/ät/gmail.com

19:32  

Post a Comment

<< Home