Monday, December 25, 2006

Töine pühadeootus. Oli

On küll pühad ja ma pole täna ausõna vardaid liigutanud. Aga eile said tehtud ühed sokid valmis. Nr. 32. Novita Jussi. Isale.
Nii on nad meie majapidamisest juba lahkunud ka. Kingikotiga.
Ja siis lõpetasin ära mehele piraadimütsi. See oli tegelikult ammuilma valmis. Ootas sabade ajamist ja serva tagasi keeramist. Kuna ilmad on aga soojad, siis ei sundinud mind miski piisavalt takka. Nüüd aga tahtsin jõuluks oma töölaua veidi puhtamaks saada. Nii ka see lõpetamise tuhin.
Müts on nagu eelminegi, Novita Wool. Sedakorda varras nr. 2,5. Muster on kah tuttav.
Kaks mütsi erinevad teineteisest aga nagu öö ja päev. Poiss on oma mütsi selle lühikese ajaga nii ära katkunud. Teadagi .. Kõikvõimalikud takjakinnitused. Need on kinnastel, millega mütsi peas kohendatakse. Mütsi jope varrukatesse lükates, peab see kindlasti üle jope hõlmade takja käima jne. jne. Kole ja karvane on. Aga noh, lapsed.
Papa ajas mütsi aga täna poistega linnas käies juba pähe. Oli teine ju oodatud, aga viibis emme pärast. Häbi on, aga ei tunne.
See salaasi, mille valmimisest ma siin veidi aega tagasi küll märku andsin, aga kirjutada ei julgenud on aga ... heidest käpikud. Ma ei julgenud hingatagi, kui nood masinasse panin. neid sealt võttes hõiskas süda sees, sest näis, et olid OK. Aga naabrinaine laitis suureks ja nii tegid nad teisegi tiiru. Ja minu süda jättis jälle lööke vahele. Paar päeva enne kingiandmist sellega nii jantida. Aga välja tulid. Ja peaks olema parajad. Aga seda näeb alles homme. Igatahes, siin nemad on:

Värv jäi küll veidi isemoodi. Aga ikkagi, mulle meeldib.
KAsutasin esmaseks katsetuseks Ulla juhendit. Silmi oli 12 vardal ja varras nr. 4. Sentimeetrid on juhendi järgi.

Teinekord vast ei pelga tulemuse pärast ka niiväga.

Socken Nr. 32, für meinen Vater. Novita Jussi. 2,5 Nadelspiel. Ganz einfach.
Piratenmütze für den Mann. Der war schon lange fertig. Nur ein paar Stiche brauchte man. Aber ich habe früher keine Zeit gefunden. Das Wetter ist ja auch ziemlich warm.

Und Fäustlinge aus Vorgarn zum Schenken. Da war ich aber gespannt, was aus der Waschmaschine rauskommt. Und hatte auch Angst. Denn der war mein erster Versuch mit dem Vorgarn. Gut gelungen. Mir gefällts. Scheinen schön warm und auch weich zu sein.

Anleitung aus Ulla. 12 Maschen pro Nadel, Nadel nr. 4. Eigentlich ganz nach der Anleitung, der erste Versuch ja. Und gar keine Erfahrungen.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home