Tuesday, November 14, 2006

Valikutest

Wer die Wahl hat, hat die Qual. Ja oi kui tõsi see on.
SKS objekt on kuju võtmas. Aga konkreetne teostus seisab liiga suurte valikuvõimaluste ja koduse suure mustrihulga takka.
Nii ta paraku on. Egas midagi, proovime veel. Äkki leidub see 1 ja õige. Juba proovitute ja uute seast.
Aga hea külg asja juures on see, et ma leidsin mõned Burda Special mustrivihud üles. On teised juba tõsiselt räbaldunud, aga egas see ilusaid mustreid kahjusta.

Teinud? Poisi koolikamps sai valmis, aga ega ma seda õnnestumiseks pea. Muidu on ok, aga see lukuga kaelus. Vähemalt meeldib mulle praegune versioon juba oluliselt enam kui esimene. Aga ikkagi ei ole lukk õiget värvi ja ka kui väljapoolt ei olegi muidu väga hull, siis sisemine lukukinnitamise õmblus ei ole päris see, mida seal näha tahtnuks. Kõik ei õnnestu alati. Tee ja haruta palju tahad.
Lõnga-vardainfo jään hetkel võlgu. Muster on ühest selle suve Modast.

Ja kaks paari sokke on kah tehtud. Vanem poiss sai ühed ja teised olid mõeldud ühele tüdruklapsele. Kingituseks. Aga "päeva postitus" tekitas ses osas vastakaid mõtteid. Juhtub.

Ein Pullover für den Ältesten. Nicht sehr gelungen, aber jetztige Reißverschluss-Version ist schon wesentlich besser als die früheren. Idee - Moda 3/2006.
Und Socken, zwei Paar. Die Bilder kommen noch.
Beim Tageslicht sind die ja viel besser.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

näe, sulgi pojal kena kamps! mul oli ka kuduma hakates kindel plaan eest lühikese lukuga teha, aga põnnama lõin just selle luku õmblemise pärast.

01:52  
Blogger Tiina said...

Ja oi kui kaua see põhimõtteliselt juba valmis oli! Aga see va lukk ja kaelus. Ega ta kõige hullem nüüd ka ei ole, aga luku õmbluse alumine pool pole just kõige kenam ja nii ma põengi ... kuniks asjast saab jälle lõng. Ma kardan.
Ei, niipea ma selliseid oskustega mitte kooskõlas olevaid vägitükke ei korralda. Lukud ei ole minu sõbrad.

09:31  

Post a Comment

<< Home