Wednesday, November 15, 2006

Sokid nr. 28

Nagu öösel öeldud: sokid nr. 28. Punane Jussi, 2,5 varras. Lehemuster on sest uuest "Suurest sokiraamatust".

On olemas ka sokid nr. 29, aga ega need pole üldse kohe musterdatud ja ega see nende näitamine kedagi targemaks tee. Kui siis vaid aitaks mul oma Sokivabriku toodangu numeratsiooni vigadeta jätkata. Aga jah, poiss sai sokid sinisest jussist, soonikus valged triibud. Pikema soonikuga, et hea lumes madistada oleks. Igatahes rõõm oli lapsel suur ja ta läks nendega kohe õhta magama kah. Naljatilk.

Veidi sest lukutatud kampsunist. Lõng: Bergere de France "Cotonature", varras nr. 3, kaeluses 3,5. Idee on Moda nr. 3/2006. Oleks ikkagi pidanud tegema selle ilma lukuta variandi. Aga noh, ma jõuan veel lukku kah harutada ja uuesti panna. Kuigi siis on oht, et harutan asja kuni lõpuni. Nii üldjoontes aga kõige hullem ei olegi. Kitsuke ongi ta tehtud. Et oleks pisut ihule ligemal. Ja palmik aitab siinkohal kaasa.

Socken Nr. 28. Einfach, Blattmuster aus dem Buch von L. Fuchs "Suur sokiraamat"/das Buch ist ja ins Estnische übersetzt worden). Sonst: Wolle "Jussi" von Novita (75% Wolle, 25% Polyamid), Nadelspiel Nr. 2,5. Habe auch für meinen alteren Sohn neue Socken gestrickt, aber die sind gleich mit dem Kind in die Schule gegangen. Die sind auch ganz einfach - "Jussi" in blau, mit ein paar weissen Streifen.

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

See sokimuster on nii mõnus teha! Üleeile tegin sellest väikese proovilapi. Sokkide saajale meeldis väga ja nii tuleb täna neid tegema hakata.

10:22  

Post a Comment

<< Home