Sunday, September 28, 2008

Kuidas tekitada lambahuvi


Ma olen varemgi mõelnud lammaste peale, aga nüüd mõtlen ma seda enam. Maale? Miks mitte, aga ... Kuniks ma veel linnalähedane inimene olen, käin ja kaen võõraid lambaid. Ja villu. Nagu eilegi. Selle ilu ja huvi ja võlu pakkumise-korraldamise eest suured tänud Veimevaka perenaisele Liinale. Kui selle ürituse ideepoeg nüüd ka lammasteni jõuaks, oleks ma vist päris sillas. Kas pole villad loomuomaselt vahvat värvi! Milleks veel vildikavärvid või joogipulbrid?
Vokki ma ise ei näppinud, piirdusin kedervarrega. Sellega on mul ka veel pikk tee käia. No ei lähe asi nii nagu peaks (vist) ja tahaks. Aga harjutamine tegevat meistriks. Naised olid samas hästi töökad.

Igatahes tean ma nüüd, mida ma oma juubeliks järgmine aasta tahan. Vokki.
Ja pikemas perspektiivis lambaid ka. Unistada ju võib. Ja unistama peabki suurelt. Ja tahtma.


Wir hatten gestern einen wolligen Tag - es ging um spinnen und Wolle. Die Inhaberin eines Wollgeschäfts hatte Leute, die sich mit den Schafen und Wolle beschäftige eingeladen. Es war interessant.


Labels:

5 Comments:

Blogger KK said...

Ahh, mul on nii kahju, et ma tulla ei saanud.

22:50  
Blogger Tiina said...

No nüüd jäi õhku mõte, et noile vahvatele lammastele, kellest jutt oli (nood eesti maalambad), võiks külla minna.

23:28  
Anonymous Anonymous said...

Vahva päev oli jah. Ma siiani uuest/kaasaegsest vokist vaimustatud. Kui lammastele küllaminekuks läheb andke KK foorumis ka teada. Ma tahaks ka tulla :)

10:17  
Blogger Muhv said...

Ohoo, jõudsingi postituse ära oodata. Lambavilla värvid on tõesti kiftid! Ma tahan ka lammastele külla :)

12:24  
Blogger Sirliiz said...

Tundub nii põnev üritus, mul on ka hirmus kahju et ma minna ei saanud. Tahaks ka vokki oma näpuga katsuda.. ja lambaid muidugi ka :)

13:08  

Post a Comment

<< Home