Monday, April 16, 2007

Jälle kingituseks Kiri


Jälle Kiri nagu öeldud. Raasiku villane. Kulu veidi üle 200 g. Mõõdud jään võlgu, sest rätik rändas kaasaga juba kodunt ära ja unustasin üle mõõta. Venitamisel mõõtsin küll, aga nood numbrid on hetkel peast nagu pühitud. Suht suur sai. Kas ka paraja suurusega, eks seda kuuleb.
Idee tuli nii, et mehe ülemusele jäi tööl kord näppu mehe transpordida olnud prinditud muster. Kah mingi kolmnurkse räti oma. Ja ta olevat õhanud, et tahaks ka suurt kolmnurkset rätti. Mees sõnast, härga sarvest. Märtsi lõpus oli sünnipäev ja ma siis lubasin kaasale, et saab kingiks ühe sellise viia (ajaline viivitus tulenes kingisaaja puhkusest). Aga noh, mina olen toda inimest vaid korra kaugelt, üle tänava näinud. Siis oli ka talveõhtu ja pime. Nii valis kaasa kodusest lõngavalikust lõnga ise. Ja minul on pisuke hirm, et kas värvid ikka meeldivad.
Üksikult võttes ma kollast ei kanna ja pruuni ei salli kohe üldse, aga selles kombinatsioonis meeldivad küll. Ja väga.


Kiri für die Chefin meines Mannes. Wolle, Herkunft: Raasiku. Rundstricknadel 4,5. Verbrauch etwa 210 gr. Die Maße kann ich im Moment nicht mehr sagen, das Tuch ist ja schon auf dem Weg zu der neuen Eigentümerin und ich hab vergessen das zu vermessen.
Die Legende dazu hört sich wie folgt an: mein Mann hat ein Muster eines grossen Dreickstuchs ausgedruckt, bei der Arbeit. Die Chefin sah das und seufzte, dass sie sich auch ein grosses Tuch möchte. Und da sie vor kurzem Geburtstag hatte .. gedacht gemacht. Nur die Farben ... Ich kenne die Frau ja nicht, habe sie nur einmal von weitem gesehen. So hat mein Mann die Wolle ausgewählt. Hoffentlich mag sie auch die Farben.
Wenn ich die Farben einzeln betrachte, dann gelb und baun sind nicht meine Farben, gefallen mit nicht, jedoch in der Kombination mit grün gefallen sie mir auch hier. Sehr.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home