Sunday, December 31, 2006

Puslehullus

Jõuluvana tõi. Igatsuguseid. Lastele. Puslesid st. Kõik on korduvalt kokku pandud. Ka senised kodused. Ja nii nõudis pisem pere juba 1000-tükiste kokkupanemist. Millest sai loomulikult enamasti emme lõbu. Tänaseks oli lauda vaja, nii sai see öösi veel kokku pandud, lõpuni. Ma polegi ammu ühtki uut suurt puslet ostnud. Peaks vist. Lahe on panna. Mõned on ju kodus veel, aga ikkagi. Pealegi tuleb uus põlvkond meil peale. Ma pole oma tutvusringkonnas teisi nii puslehulle lapsi näinud. Nii et .. Huvilisi jagub.
J. Vana oli sel aastal veel nii vahva, et tõi suuri Legosid. Nii me ehitasime maja. Jube vahva tegelt. Puha pöördavanevad aknad ja puha. Issi ohkas suurelt ja südamest kui pojaga askeldas, et oleks meil omal ajal selliseid asju olnud. Aga noh, nüüd on. Ja ehitamise rõõmu jagus mõlemale. Kuigi issile vist veidi enam.


Weihnachtsmann brachte den Kindern unter anderem auch neue Puzzle-Spiele. Unsere Kinder sind ja richtige Puzzle-Fans. Da die kleineren Bilder schnell fertig waren, dann verlangten die Kinder auch das ein 1000-stückiges Bild auf den Tisch. Dass war aber dann meine Freude, denn dafür hatten sie nach ein paar Stunden kein Geduld mehr. War ja interessant. Nur die Himmel-Stellen mag ich nicht.
ZUm Glück hatte ich ein paar arbeitsfreie Tage. So zu spielen .. eine Abwechslung, die man braucht.

Das Lego-Haus hat auch sowohl gross und klein gefreut.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home