Sunday, March 23, 2008

Ja nii ma koon ...

... mustrikorra üht salli, mustrikorra teist ja kaks kolmandatki. Kaksiku värk - üks asi pooleliolevate tööde nimekirjas on kurjast.
Hetkel läks uuesti liikuma ka ammu alustatud Myrtle leaf shawl Victorian Lace Today raamatust, alustatud novembris. Pool keskosast on valmis. Oi, seda on tüütu harutada, parem kohe täie tähelepanuga kududa. Samas edeneb nagu ka kaks teist varrastel olevat sallihakatist, kolmnurkeset. Eks see Merinosilk ka kannusta, tahaks juba tolle varrastele võtta. Aga veidi läheb veel aega. Myrtle leaf võiks mu oma sünnipäevaks valmis olla. Sinna on veel .. no paar kuud. Ka laisk olles kohati peaks jõudma.
Töös on veel Arwettast valge Lehed&Lilled, ajendatud E.A.Clark vihust "Knitting Lace Triangles" ja lilla Shetland Triangle fonty Kidopale´st. On see Arwetta aga pehme ja mõnus, siidine. Minu uus armastus. Peaks varusid täiendama.



Märtsikuu lillad sokid on ka valmis, ei midagi uut siin päikese all - musteer: Novita 4/99, lõng G-B. Wolle Jil. 2,5 tokki. Vardad 2,5.

Habe jetzt einige unvollendete Sachen vorgeniommen, zum Beispiel Myrtle leaf shawl aus dem Buch Victorian Lace Today. Den Schal habe ich schon im November des letzten Jahres angefangen. Hoffentlich wird´s jetzt ja schneller gehen.
Auserdem in Arbeit weisse Leaf & Flowers, inspiriert vom "Knitting Lace Triangles" Evelyn A.Clark und Shetland Triangle im Rahmen des Farbenspwktrums , (lila, flieder). Die weisse Wolle ist Arwetta ekstra fin merino von Filcolana - ist die Wolle aber weich und geschmeidig! Meine neue Liebe!
Jeden Tag versuche ich wenigstens einen Rapport stricken, bei jedem Schal.
Und Socken als Märzprojekt für Farbspektrum (lila). Aus G-B. Wolle Jil, Nadelspiel Nr. 2,5, Muster wieder aus Novita 4/99.


Labels: ,

2 Comments:

Blogger Terje said...

Oh, ma juba lootsin, et suutsid end minu mustrisse siise närida

13:55  
Blogger Tiina said...

Ma teen seda. Aga enne tuleb piltlikult öeldes lauale ruumi teha.
Paar poolikutki eest ära.

20:56  

Post a Comment

<< Home