Saturday, November 03, 2007

Valge pakk ja lumesadu

Soovivad ju kokku? Teed hommikul silmad lahti, tead et sul on üllatus postkontoris ootamas ja siis on akna takka ka valge ülaltus lume näol. Ilus ju? Ning ilus on ka üks kaunis lumevalge pakk laual. Tänud saatjale! Kaardi järgi siis Lapiliisule. Nagu lugenuks mõtteid. Ma olen oma suure lõngaahnuse taustal ka noid Nasca´sid poes näppinud, aga vähemalt niipalju kaasale meelehead, et koju pole need vel teed leidnud. Nüüd siis .. ikkagi. Oh, ma kohe ei tea mida sellest mõnusast pehmest materjalist teha .. Kommidega pole muret .. Neist on suurem osa juba kadunud. Teadagi kuni. Ja pisiasju on alati vaja, seda enam, et ma ise noid omale ei tekita ju.
Aga ühe blogiposti läbi mõtlen nüüd, et milline oli see plaan A? Aga lumest .... Igatahes mängitan nüüd juba jõululaule ja tahaks teha piparkoogitainast, kui maitseained kah leiaks, ning tahaks kududa sokke-kindaid-salle. Mütsiga tegin eile algust. Endale. Värvid valisin vaid teised ning sedakorda alpakad. Küll aga pole ma kindel, kas too ikka mulle pähe ka passib. Aga noh, kui ei, siis ... Küll kandja leiab.

Habe mein weisses Paket erhalten. Und eins auch selbst auf den Weg geschicht. An ...X. Heute war wie der richtige Tag für was Weisses. Es schneit ja! Nur es ist immer noch nicht genügend kalt um der Schnee auch wenigstens für ein Paar Tage liegen bleiben könnte.
Und mit der Mütze für mich habe ich schon angefangen. Inge.

Labels: , ,

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Mis sest plaan A-st enam. Niipalju võin öelda,et lõngad sinna poleks kuulunud :)
Keerukaid projekte soovides (et markereid kasutada saaksid),
Lapiliisu

19:54  
Blogger Tiina said...

Nood läksidki täna juba käiku ;)Markerid st.

Nii et .. Pole halba ilma heata.

20:27  

Post a Comment

<< Home