Sunday, November 11, 2007

Madalseis

Sa kood mütsi valmis ja siis osutub see suureks ning tõmbad asja tervenisti üles. Jama värk. Uus algus sai küll kähku varrastele, ent mingi tegemise tuhin läks üle. Tahaks alustada ka uut salli või rätikut, aga ... No ei saa alustatud. Õigemini valitud. Tõmba või loosi.
Autosõidu-sokki ei taha ka nagu kottu kududa. Jätan selle hommikusteks ja õhtusteks sõitudeks. Lihtne teine ja muidu kuluvad need hetkes ju suisa kasutult.

Jama värk.
Ja täna on juba pühapäev, mis tähendab, et järgneb nädal, mil väga palju õhtuti just kududa ei jõua.
Aga vähemalt on köögis nüüd torud olemas. Ja remont võib jätkuda. Olude sunnil taas oma paigaldatud. No mis parata kui torumees tööjupi liiga pisikeseks põlgas. JA teine meite tüüpi torusid ei paigalda. aJääb vaid loota, et need ühendused nüüd ka peavad. (/me sülitab kolm korda üle vasaku õla). Igatahes on härra Kaasa võtnud nädala puhkust meite köögi edenemiseks ja hüvanguks. Vaatame kui kaugele ta sellega nüüd jõuab. Senine laga on siinmail pärit suvest.

Habe mir auch eine Mütze gestrickt, Inge. Nur die wurde etwas zu groß. Alles wieder von Anfang an. So geht einem einfach die Freude am Stricken verloren.
Dann würde ich wieder mal einen Schal oder ein Tuch anfangen. Aber welchen? Schöne Muster gibt ja viele, nur wer die Wahl hat, hat auch die Qual.
Los ziehen?
Die "Auto-Fahrt-Socken" möchte ich auch nicht zu Hause stricken, die sind ja bewusst mit so einem einfachen Muster, fürs Auto-Stricken morgens oder abends, da ist es ja etwas dämmerig um Muster zu lesen.

Wenigstens haben wir wieder Wasserleitung in der Küche, das Renovieren kann sich fortsetzen.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home