Sunday, September 02, 2007

September

Ja käes ta ongi! Seekord ei tähistanud 1. september meie peres kooliaasta algust. Meite poisi kool alustab õppeaastat homme. Sellegipoolest oli eile tähtis päev. Sõbranna läks mehele! Nii vahva. Ammu pole lähikonnas paari mindud. Nüüd siis taas. Palju õnne veelkord, Krista ja Indrek! Et see kord alustatu kestaks ja kestaks ja ....
Ja nagu ikka. Vaja välja minna ning riidekapist polnud miskit võtta. Kõigepealt alustasin neljapäeval rohelist seelikut. Reedel pidin ostma tollele voodririide. Reedel peale arstil käiku sattusin poes silmitsi punaste kingadega. Ma ostan kingi harva, siis kui ühed lagunevad ja vajavad välja vahetamist, seega ma väga sageli just kingapoodi ei satu. Seekord läksin niisama kaema, poisile viksimat kinga. Ning ei olnud plaani miskit välja vahetada, aga kingad jäid silma ja võitsid südame. Ning tühjendasid pangaarvet. See tähendas aga, et vaja oli veel üht seelikut. Punast. Saigi kangale käärid sisse löödud. Aga oh õnnetust! Minuga ju juhtub alati midagi. Nii ka seekord. Lõikudes seelikut välja kõige siinse sebimise teel olin esimese ja tagumise poole lõiganud välja "erikarva" velvetist. Erikarva ses mõttes, et ühe ühtpidi ja teise teistpidi. Niisama laual kõrvu ei saa vahest aru, aga seljas hakkavad pooled mängima: üks on teatud nurgaga heledam ja teine tumedam, samas nurga ja valguse muutudes olukord muutub. Aga pole hullu! Las siis olla ni, et "nii peabki olema". Mind ennast ei sega. Ja ega kõik ei saa veast arugi. Lihtne ta sai, seelik siis. Aga passib küll.
Pilt muidugi ei passi. Katsu sa leida remondises elamises normaalset nurgakest. Ja kiirel hommikul settimaks aega.
Küll aga tegi kaasa märkuse, et roheline periood hakkab vist otsa saama. palju sigineb punast ...
Ning homme jälle tööle.

September. Morgen beginnt wieder die Schule. Für den gestrigen Tag habe ich mir schnell einen Rock genäht. Die Freundin hat ja geheiratet. Und wie immer - man hatte ja nichts anzuziehen.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home