Sunday, January 14, 2007

Sünnipäevaaeg

Käisime eile lastega Kidzone´is ühel sünnipäeval. Tore koht lastele müramiseks, aga ... Nagu sünnipäevalapse ema ütles, kohta kinni pannes ja kohapeal tutvumas käies tööpäeva õhtul oli seal vähe rahvast ja üsna lahe olla. Ent eile, laupäeva keskpäeval oli seal korraga hulk sünnipäevi ja lisaks niisamamängijaid ja minu jaoks oli see melu liiast. Parasjagu ülerahvastatud. Aga võib-olla oli see ka mamma hirm, kelle 2-ne on seal kuskil suuremate jalge all ja ikka ja jälle pikali joosti. Samas oli seltskond väga abivalmis. Kõik atraktsioonid on küll kenasti tutvatud ja pulsterdatud, aga pisikesele ei ole kõik kõrgused niisamalihtsalt võetavad. Tarvitses tal vaid käekesed mõne suurema lapse poole sirutada kui teda aidatigi edasi. Või siis kantseldas teda tema enda 4-ne vennas. Emme vaatas eemalt pealt, kui Pesamuna kuskil kõrgustes ronis.
Samas arvestades sealset suurt inimhulka peab ütlema, et ventilatsioon on seal hea. Vähemalt seegi.
Ent see sünnipäevaruumi tunnike ja siis omale kohvikusse koha otsimine, sest egas lapsed kõik korraga ju torti söö, see oli veidi ebamugav. Aga noh, peaasi et lastel lahe oli. Ja oli.


Neiule meisterdasin kingiks salli. Tuulasin siin veidi omades varudes ja leidsin ühe veeuputuseaegse villa-akrüüli segu, mingi türklane iidamast-aadamast. Ma ei mõista, miks ma selle värvi kunagi ostnud olen. Selline krellroosa pole mitte värv, millele minu pilk pidama jääb. Aga noh, olemas ta on ja nüüd sai see kera veidi väiksemaks. Oleks tahnud selle päris lõpuni ära kududa, aga miskise 130 cm juures tõmbasin pidurit. Jope või mantli all pole seda salli ju suurt kuhugi toppida kui liiga pikk saab. Mustriks: Misty Garden, Pam Alleni Scarf Style raamatust.
Salile ostsin juurde ka karbi päreid. Ema sõnutsi pidi lapsele meeldima nondega nokitseda. Hea kui inimestel on soovid. Kohe lihstam kingitust osta.
Samal ajal läks poiss klassivenna sünnipäevale. Kink valmistas tõsist peavalu. Vanemad ütlesind küll, et pigem väike Lego-komplekt, aga kas on viga alles möödunud jõuludest jäänud pooltühjades poelettides, valik oli nii nadi, et ma hakkasin juba tõemeeli kinkekaardi peale mõtlema. Lõpeks aga jäime siiski ühe Lego-monstrumi juurde pidama. Loodan, et see meeldib saajale.

Der Schal für Mirjam. Misty Garden aus Pam Allen´s Scarf Style. Garn: da ich vorgenommen habe, im Januar keine Wolle su kaufen, dann habe ich meine Vorräte durchgewühlt und gefunden .. rosa Wolle-Akryl-Mischung. Wann und warum ich diese rosafarbige Wollemischung gekauft habe, wer weiss. Ist ja gar nicht meine Farbe.
Gefeiert wurde in Kidzone. Für Kinder eine richtige Spieloase mit Vielfalt der Möglichkeiten. Nur wegen des Wochenendes war der Ort etwas übervölkert. Den Kindern machte das nichts aus, nur ich fand das ermüdend.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home