Wednesday, May 31, 2006

Raamatud!!


Isver kui mõnus on saada mõni uus ja huvitav raamat lisaks. Koguni kaks täna. Tellisin siin millaski eelmise kuu lõpus Krisost. Sest beebiteki raamatust ei saand ma aga üle ega ümber. Kõigest 118 krooni nii vahvate ideede eest. Umbes tellimise aegu sain teada ka, et meite poisi ristiema ootab oma esimest last. Oma peresse pole nagu põhjust ühtki titetekki teha, eks ma siis tee mõne kottu välja. Seda enam, et titeuudised on need maailma parimad uudised!
Mis seal salata. Titeuudised tekitavad minus ikka ja jälle soovi üks tibu lisaks ilmale tuua. Aga noh, kuniks ruutmeetritega on kitsas ja sisse tuleb nagu jumal juhatab .. jääb ära. Kui just mõni tegelinski ei osutu taaskord kavalamaks kui kaitsevahendid. Üks spiraalilaps meil peres on. Kolmas. Kavalpea selline.

Siis sain veel paki hunniku seemnetega, et täita peenras külmast talvest jäänud tühimikke. Tellisin kohe mitut erinevat masti kellukaid, just pisikellukaid. Need on juu nii imevahvad. Ma armusin neisse siis, kui me kunagi lapsepõlvest vanaemaga kord Tallinnast turult nad leidsime ja ära ostsime. Aastaid rõõmustasid need maal tagatoa akna all silma. Kuid jah, kadusid mingi hetk. Aga mälestus on jäänud, ja nüüd tahaks omale peenrasse kah teisi. Pole aga teisi suurt kuskil müügil kohanud. Miskisest Tallinna lähedasest kandist naabrinaine möödunud aasta tõi ja andis, aga ega seal palju vist alles ei ole. Üks raoke kahest pundist. Kas seegi ellu jääb. Nii et .. teeme proovi. Siis tellisin veel kuningkeppe. Korra ma need juba kasvatasin omale, ilusate suurte kollaste õitega. Mõtlesin, et needki lännu, sest pikka aega oli peenras sellel kohal vaikus. Aga võta näpust. Alles on! Aga noh, küll küllale liiga ei tee.

Hab mir 2 neue Bücher bestellt und heute erhalten. Die Babydecken sind zwar nicht aktuell für mich, aber da das Buch an dem Moment so billig erschien, dann .. Die Bücher fragen ja keinen Unterhalt. Und das zweite Buch, das Thema ist einfach interessant.


Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home