Tuesday, August 05, 2008

Sokkis vikerkaar


Kõiksugu pitsivahu ja peenikeste lõngade vahelduseks võtsin ette kaks vihti Raasiku vikerkaarekirjut lõnga (8/3) ja asusin sokke kuduma. Alguses võtsin ühe vihi ja mõtlesin, et vaatan, milline paar tuleb. Ei tulnud. No tuli küll, aga see tähendas kaht erinevat sokki. Võtsin siis teise vihi ka varudest ja nii ongi hetkeks tekkinud juba kolm vikerkaaresokipaari.

Kolmevärvilised on kõikse lõbusamad, teistele lõnga värvitriipudest üle kahe ei mahtunud. Kand sõi ka osa üleminekus ära, nii on näha ka selge kahe värvi vaheline triip. No mitte päris värvi, aga värvitooni küll. Nüüd on jäänud veel kaks kerakest. Huvitav, kas noist mängib paari välja? Kaalu järgi vist mitte, sest üks on 59 g ja teine 65 g.

Andmed: Aade Lõnga vikerkaarevärviline, 8/3; vardad 2,5. materjalikulu: oranž-punane 90 g; sinine-lilla 87 g; kollane-roheline-sinine 87 g.

Need on omamoodi kiiksuga inimese sokid. Sokid on kõik rea- ja silmapealt ühesuurused, nii saaks kanda ka erivärvilistest paaridest sokke läbisegi. Kui muidugi kandja peas mõni hääleke seda mõtet väga veidraks ei vasarda.

Socken aus Regenbogenwolle aus Raasiku. Ich hatte 2 Stränge von Wolle (aus Raasiku, Aade Lõng). Nadelspiel Nr. 2,5. Materialverbrauch pro Sockenpaar: orange-rot 90 Gr; blau-lila 87 Gr, gelb-grün-blau 87 Gr. Für ein viertes Paar reicht die Wolle nicht mehr aus.
Socken sind lustig. Da die Größe gleich ist, könnte man die ja "mischen". Ein Sock aus einem Paar, der andere aus einem anderen.

Labels: ,

3 Comments:

Blogger KK said...

Väga nuntsikud!

21:04  
Blogger Terje said...

SEllest tillukesest kerast saab kindlasti ühed tillukese inimese sokid.
Jube armsad asjad on, ma vist teen ka oma kaks vikerkaarevihti hoopis sokkideks:)

21:17  
Anonymous Anonymous said...

Hallo,
die Wolle sieht ja super aus. Habe ich hier noch nie gesehen. Wunderbare Socken!
Viele Grüße
Elke

09:32  

Post a Comment

<< Home