Monday, December 31, 2007

Võlad

Midagi ma lõpuks veel jõudsin.
Poiss tahtis kooli sokke. Paarid 17 ja 18 kodus leiduvaist juppidest ja varudest. Aastaplaan jäi jälle õhku rippuma.
Tegelikult tahtis ta sokke kooli jõululaadale. Nondele tahtis kohe käpa peale panna aga üks õpetajatest. Ma siis pakusin, et teen mõned paarid juurde. LApse väike lõbus jõuluäri.
Oleks aega enam olnud, oleksin enam teinud. Kui järgmine aasta on jälle koolis selline laat, siis teen jälle midagi. Püüaks enamat.


Entrelac edeneb. Oleks kaugemalgi kui ma poleks pea teist samapaljut harutanud.
Varudesse lisandunud pruun-beežikas ja sinine Tapestry ootavad nüüdseks uusi ideid. Mõnus lõng on. Eks näis mis too pestes teeb.

Lõpuks sain ka selle kord endale alustatud Inge-mütsi
enda peakatte valmis.
Esimene läks ju aia taha, tegelikult küll poisi pähe. Tilluke tuli. Teine katse läks harutamisele, samuti kolmas - suured said. No nüüd sain omale ka.
Jälle - Katia Alpaca ja Alvita Alpaka. Pehme-pehme. Ja soe kah.

Pooleli on veel niiiii palju asju. Ma teen täna öösi ka kätetööd. Äkki jätab märgi ka uue aasta õnnestumistele. Äkki õnnestub järgmisesse aastasse mahutada rohkem lõpetatust. Kuigi kokkuvõte on veel tegemata.

Noch einige Sachen vor dem Jahreswechsel. Die Socken aus den unterschiedlichen Novita Jussi und 7Venda jääkidest. Für eine Lehrerin meines Sohnes. Drei Paare hat er in der Schule auf dem weihnachtsmartk verkauft. Hätte ich nur früher gewusst, dass sowas stattfindet hätte ich was besseres ausgedacht.
Inge-Mütze für mich. Endlich! Die erste Mütze war ja zu klein für mich, die bekam mein Sohn. Und dann habe ich noch ein paar Mal versucht bis die Mütze auch mir passte. Weich, Katia Alpaca und Alvita Alpaka.
Entrelac macht Fortschritte. Noch 3 Knäuel sind geblieben. Ein Knäuel bleibt für Fransen wenn die Masse sonst passen.

Für einen Jahresbericht habe ich im Moment keine Zeit. Aber der kommt auch noch.


Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home