Tuesday, December 25, 2007

Jälle Kiri!

Valmis nagu juba korra hõisatud. KAalub miskine 205 grammi, eks siis lõngakulu ole ka kuskile sinnakanti. vardad nr. 4 (kui mälu ei peta). Suurus: pikim külg 190 cm, kõrgus ca 96 cm. Lõnga: Jõgeva vilane. See läks küll varude hävitamise alajaotusesse. Lihtsalt mõtlesin, et koon lõnga ära. Ei saanud päris otsa. Ja pildil ei ole värvid päris õiged. see sinine on päriselus tumedam.
Mis ma tollega peale hakkan? Ei tea, jääb kappi oma aega või huvilist ootama.

Vat nende piltidega ongi üks igavene häda. Tahaks päevavalgust, aga seda ju antakse jaopärast. Nädalavahetused kaovad käest. ja hetkel on puhkepäevad nii sompus ja vesised, et ... Eksole, üks igavene rist ja viletsus.

Kiri, fertig schon vor einiger Zeit, nur es hat keinen passenden Moment für das Bild gegeben.
Größe: 190 die längste Seite, ca 96 cm die Höhe. Gewicht (Materialverbrauch): etwa 205 Gr. Rundstricknadel Nr. 4. Wolle von E-Villa. Diesmal habe ich gerade gesagt meine Vorräte um die Wolle verringert - das war auch der Zweck dieses Schals.
Die Farbn sind auf dem Bild etwas falsch, die sind eigentlich etwas dunkler.

Labels:

2 Comments:

Blogger Muhv said...

ütle nüüd, ega keegi ei usuks küll, et see jõulukuine pilt on, kui ise rohelist murumätast ümber oma maja ei näeks :D sall on ilus, ma tean, et need värvid on tegelikult palju ilusamad!

02:12  
Blogger KK said...

ilus!

11:21  

Post a Comment

<< Home