Thursday, February 15, 2007

Soodom ja Komorra


Hetkel nimetaks ma seda sallihakatist küll pigem nagu pealkirjas kui et haapsalu salliks. Pealtpoolt 900 silma! Ja enne kui saad aru kus on algus ja kus ots on vaja teha veidi detektiivitööd, kuigi märke on pandud ka omajagu.
Ma tahaks loota, et ka pits hakkab looma. See pitsi esimene rida paistis igatahes klappivat. Kuigi jah, ühel küljel oli ikkagi paar silma vähem, need lõin nüüd sujuvat äärepitsi esimese reaga.

Õhtul jätkame, näis mis välja tuleb.

Aga hetkel on mure! No kuda saab nii, et mees tormab töölt autoga minema, aga rahakotti taskus ei ole. Nii ta nüüd seikleb ilmapeal ilma raha ja pangakaartideta ning mis kõige hullem, autodokumendid on ka rahakotis! Mehed ja nende peakesed. Nojah, samas kui sa pead tööks ja puhkehetkeks pidevalt riideid vahetama, siis pole ka ime kui miskit valesse taskusse ununeb.

Habe gestern Maschen für die Randspitze aufgenommen und heute am Morgen die zugenommen, die man noch brauchte. Insgesamt über 900 Maschen! Die erste Reihe der Spitze ist gestricken und es scheint, dass jetzt klappt alles. Mal sehen. Hoffentlich wird keine Fehlerberichtigung notwendig. Die wäre ja eine Arbeit fürs Leben.
Trotzdem ist das auch spannend und ganz bestimmt bleibt der Schal nicht mein Erster und Einziger. Im Allgemeinen ist ja alles klar und einfach. Nur die dünne Wolle und Größe machen das etwas komplizierter. Man muss sich daran gewöhnen. Wie man spricht brauchen die Könner für einen Schal ´ne Woche.

Labels: ,

2 Comments:

Blogger Aet said...

Oo, paistab väga kena sall tulevat, kuigi jah, ega enne venitamist see ilu eriti välja ei paista :)

16:25  
Anonymous Anonymous said...

vägev - ma pean veel 6 mustrikorda keskmist osa valmis "higistama", siis saan ka äärepitsi kallale asuda. Kirjutasin kodus kolmapäeva õhtul kõik üles ja mõtlesin läbi. Ma olen meie kursuse sallide pärast nii elevil - tahaks juba valmis salle imetleda :)

11:11  

Post a Comment

<< Home