Sunday, February 25, 2007

Jägala juga


Käisime väikesel väljasõidul siinsamas lähedal. Terve perega. Jägala joal. Issi on meil seal sündinud ja kasvanud. Kuigi jah, "majamuuseumi" enam alles ei ole. Maha põles.

Issi idee oli ja issi tegi meil kaasa teed ja pannukad ja võileibu. Nii me neid seal püstijala-baaris sõime. Tassid teega jahtusid lumes kuniks näpud rasvaseks said tehtud.

Veidi tuuline oli. Kaua olla ei kannatanud. Meil kõik-see-mees veidi tatine ka hetkel. Aga .. Vahva oli.

Wir haben heute mit Kindern einen kleinen Ausflug gemacht. Nach Jägala, zum Wasserfall. Mein Mann ist dort aufgewachsen. Und die Attraktion liegt ja hier in unserer Nähe.
Mein Mann hat auch Pfannkuchen gebacken und Butterbrote und Tee mitgenommen. Nur es war dort ein bißchen zu windig und die Kinder alle verschnupft. So sind wir nach einer Weile zurückgefahren. Aber schön war´s ja trotzdem.

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

vahvad poisid sul :) ma lubasin oma suurele pojale ka, et teen järgmiseks talveks selle pealuumütsi (ja salli), noja väiksem muidugi tahtis siis ka ;)

00:43  
Blogger Tiina said...

Ma lubasin ka Keskmikule, et järgmiseks talveks teen. Et see olevat vanemate kui 5 aastaste poiste müts :D Sellega ei anna nende mustrikordade ümber seal suurt silmi koomale tõmmata, siis jääks luid väheks pisemale tehes.
Aga vanemale poisile peab vist uueks talveks uue tegema ja käpikud sinnajuurde. Nende üleriiete ning kinnaste takjakinnitustega katkuvad villase nii ära, kole kohe. Vähemalt meite vanem poiss. Sellevõrra näeb issi müts veel kenam välja. Ma vahel kannan ise kah. Tee või endalegi.

07:46  

Post a Comment

<< Home