Thursday, August 16, 2007

Ostsin ...

Kaasa kukkus siin selja takka üks päev ironiseerima. "Ostsin näpitsad. Panen pildi netti üles". "Ostsin koti segu. Teen segukotist pildi ja panen netti üles. Ostsin kellu. Netti üles. Viskasin kaks kellutäit segu seina. Pildid üles. Lonks õlut. Pilt üles" ...

Ma ei teagi täpselt, mille pääle ta nüüd nii ülesse end kruvis, aga jah .. Mina ostsin eile raamatu. Aga pilti ei pane. Sest raamat on siin juba üleval. Aga lõngadest pilti ei pane. Ideest samuti mitte. Hetkel on see veel siinseile (kodustele) saladus. Märksõna: jõulud.

Ega see igikestev remont võib sedavõrd meeli "erutada" vist küll.

Ein neues Buch, habe mir gestern gekauft. Hat einfach gefallen. Schöne Ideen ja.

Labels: ,

3 Comments:

Blogger Krentu said...

mulle meeldib su mehe huumorimeel :) eks algul ju tundus mullegi imelik, kui nägin, et inimesed panevad üles poolikuid töid ja lõngu, aga ajapikku harjusin ja nüüd on minu meelest see täiesti normaalne tegevus :) huvitav on vaadata... poolikut tööd on vahel huvitavamgi vaadata - milliseid vardaid ta kasutab, kas ka markereid? Kuidas tema "blokeerib", kuidas kokku õmbleb jne jne. Selline uudishimu. Näiteks see vikrooria pitsi kooskudumise blogis on täitsa hea vaadata, kuidas seda külgekootavat pitsi tehakse.
Ühesõnaga - vahel on ka värskendav kõrvalseisja arvamust kuulda :)

20:56  
Blogger Tiina said...

Mullegi meeldivad tööde "kasvamise" etapid. Et kuidas miski kulgeb, kes kuidas märgistab/loob/viimistleb.

Aga teispoole huumor jääb ikkagi omasoodu kõlama. Täna lisandus siia ritta "Ostsin pahtlit ja teipi. Teeme pildi ka?". Äkki ta vihjab nii hapukurgihooajale? Mine sa mesilinnukest tea ;)

21:15  
Blogger Muhv said...

Oo, aga minule poolikute tööde blogid meeldivad! välismaalased harrastavad seda vist tunduvalt rohkem, aga sealt õpib nii palju kavalaid nippe, kui räägitakse, mis viltu läks ja kuidas parandas või kuidas üldse töö ette võttis, igasugu tehnikate linke jne jne.

23:40  

Post a Comment

<< Home